Cum arată soacra lui Pandele. Imagini rare cu Gabriela Firea și mama ei! Foto

Ana Anitoiu 01.10.2020, 13:56
Cum arată soacra lui Pandele. Imagini rare cu Gabriela Firea și mama ei! Foto

Gabriela Firea a publicat imagini rare cu mama ei, de ziua de naștere a acesteia. Soacra lui Pandele a împlinit, joi, 70 de ani.

Cum arată soacra lui Pandele. Ce mesaj i-a dedicat Gabriela Firea

Gabriela Firea, care vrea renumărarea voturilor, după ce a pierdut alegerile locale 2020 pentru un nou mandat de primar general al Capitalei, și-a sărbătorit mama.

Pe pagina ei de Facebook, Gabriela Firea a publicat câteva fotografii în care apare alături de mama ei, dar și de soțul ei, Florentin Pandele, și de copiii lor.

Într-una dintre imagini, Gabriela Firea apare cu un braț pe umerii mamei sale, care apare așezată pe un scaun. Între cele două se pot observa câteva trăsături similare.

”La mulți ani, mama! 70 de ani, 4 copii, 7 nepoți și 1 milion de îmbrățișări!! O viață ca un roman palpitant! Cea mai puternică persoană pe care o cunosc! Să te ocrotească toți îngerii! Ești născută la zi de mare sărbătoare: Acoperământul Maicii Domnului. Să fii binecuvântată”, a scris Gabriela Firea, pentru mama ei.

În imagini se vede și mesajul ce a fost scris pe tortul mamei Gabrielei Firea: ”La mulți ani, Bola!”. Femeia a primit și foarte multe flori, de ziua ei.

Cum arată soacra lui Pandele. Imagini rare cu Gabriela Firea și mama ei! Foto

Gabriela Firea a convins-o pe mama ei să divorțeze

Într-un interviu pe care l-a dat cu ani în urmă, Gabriela Firea a povestit că a avut neajunsuri în copilărie. Mama ei era vânzătoare, iar tatăl ei avea probleme cu dependența de alcool și era violent.

”Mama era vânzătoare și tata muncitor necalificat, pe șantier. Stăteam șase inși într-un apartament cu două camere. Mama și-ar fi dat și sufletul din ea pentru noi, dacă ar fi putut.

Muncea de dimineață până seară, era extraordinar de harnică și de optimistă. Din fericire, i-a dat Dumnezeu sănătate, că altfel nu știu cum ar fi făcut față…“, a spus Gabriela, Firea într-un interviu acordat Revistei Tangou, în urmă cu zece ani.

Cum arată soacra lui Pandele. Imagini rare cu Gabriela Firea și mama ei! Foto

Gabriela Firea a mai dezvăluit atunci că avea 14 ani când a convins-o pe mama ei să divorțeze. Tatăl ei a murit la începutul acestui an.

”N-aș putea să am aceleași cuvinte de laudă pentru tata. Avea mari probleme cu băutură și, normal, cu serviciul. Mama, după ce că le avea pe ale ei pe cap, trebuia să mai bată și pe la tot felul de uși să-i găsească din nou de lucru, după ce el își pierdea slujba.

La un moment dat nu mai avea unde să se ducă, pentru că-l știa toată lumea ca pe un cal breaz. Bea foarte mult și ne bătea și pe noi, copiii, și pe mama. Până la urmă am hotărât să-l părăsim. Chiar îmi revendic meritul că eu am convins-o pe mama să divorțeze. Aveam 14 ani. L-am lăsat singur în apartament și am plecat cu toții.

Ne-am mutat tot la două camere, dar într-un apartament complet gol, pentru că lucrurile rămăseseră la tată. Am luat-o de la zero. A fost îngrozitor de greu, dar măcar știam că putem dormi liniștiți, fără spaima de răcnete și bătaie“, a mai spus Gabriela Firea.

Mama Gabrielei Firea a lucrat și în Italia, dar s-a întors în țară, ca să aibă grijă de nepoții ei. Firea i-a cumpărat un apartament într-o zonă liniștită a Capitalei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...