Cum arată “soacra” Iuliei Vântur. Fosta vedetă PRO TV și mama lui Salman Khan au o relație apropiată. Foto

Elena Avramescu 05.08.2020, 14:34

În urmă cu câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, pentru a fi alături de iubitul ei, Salman Khan. Sunt împreună de mult timp iar dragostea lor pare să înflorească constant. Cei doi sunt de nedespărțit, mai ales că familia lui Salman Khan se poartă foarte frumos cu Iulia, fiind extrem de iubită de toți.

Cum arată “soacra” Iuliei Vântur

Iulia Vântur, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare tv din România. Lumea a început să o îndrăgească și mai mult după ce a prezentat, alături de Ștefan Bănică, show-ul Dansez pentru tine. Înainte de acesta, a prezentat timp de 10 ani știrile PRO TV.

În plus, Iulia Vântur a primit numeroase premii de-a lungul anilor pentru activitatea sa în televiziune. Pe lângă toate acestea, este recunoscută și pentru cariera sa de model și de actriță.

După ce s-a mutat în India în urmă cu câțiva ani, pentru a stat permanent cu iubitul său, Salman Khan, Iulia și-a descoperit o nouă pasiune, muzica, astfel că acum activează atât ca actriță, cât și ca model.

Cum arată “soacra” Iuliei Vântur
Cum arată “soacra” Iuliei Vântur

Fosta vedetă PRO TV și mama lui Salman Khan au o relație apropiată

Iulia Vântur și Salman Khan se iubesc la nebunie, și nimic nu pare să-i despartă sau să stea în calea fericirii lor. Însă au preferat să păstreze discreția și rareori sunt zăriți împreună. Nici în social media nu se găsesc poze cu cei doi împreună.

Doar în ultimul timp par să fi fost făcute câteva excepții, însă fanii lor ar vrea să-i vadă mai des împreună, fiind sunt un cuplu extrem de iubit. Iulia este fericită fiindcă se înțelege foarte bine cu întreaga familie a lui Salman Khan, mai ales cu mama iubitului său, cu care a fost văzută destul de des în ultimele luni.

Motivul ar fi petrecerile la care a fost invitată. Pe 5 decembrie a fost ziua de naștere a mamei sale, pe 7 decembrie a tatălui ei, iar pe 9 decembrie a fost ziua lui Salma Khan, mama actorului Salman Khan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...