Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor România la debutul în televiziune. Imagini neaşteptate

Iancu Andreea / 25.01.2021, 11:27

Simona Hapciuc de la Survivor România este o prezență extrem de apreciată în cadrul show-ului de la Kanal D datorită aspectului său fizic. Totuși, puțini cunosc cum arăta Simona la debutul în televiziune. Imaginile rare cu vedeta prezintă o cu totul altă persoană. Schimbarea este cât se poate de neașteptată.

Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor România în trecut

Silueta vedetei de la Kanal D este admirată de o mulțime de fani ai emisiunii. Simona Hapciuc de la Survivor România este antrenoare de fitness și vedetă de televiziune, fiind apreciată pentru performanțele sale din cadrul show-ului TV dar și pentru modul în care arată. Cu un trup sculptat și multă determinare, Simona a reușit să cucerească fanii emisiunii și să facă față competiției până în acest moment.

Totuși, puțini cunosc faptul că Simona Hapciuc este actriță la bază, activând mai mulți ani în televiziune. Ea a jucat în cel mai lung serial de comedie din România și din lume, Trăsniții. Totodată, actuala antrenoare de fitness a jucat și în piese de teatru și a filmat scene fierbinți în filmul “Inve$titorii” alături de Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu.

Sunt actriță de meserie, am jucat într-un serial, în foarte multe piese de teatru și voi apărea într-un film. Pasiunea mea pentru sport este de la tatăl meu. Eu de la 16 ani mi-am dorit să fac o carieră în acest domeniu, dar din cauza accidentărilor nu am reușit. Este greu, dar frumos. Copilul meu a făcut primii pași în sală, eu întorcându-mă la antrenamente când el avea doar zece săptămâni, a precizat blondina.

Vedeta este concurentă în cadrul Survivor România, în echipa Faimoșilor
Vedeta este concurentă în cadrul Survivor România, în echipa Faimoșilor

Cum a slăbit Simona Hapciuc 26 de kilograme

În ciuda carierei de actriță, Simona s-a luptat o perioadă de timp cu kilogramele în plus. Aceasta a reușit însă să scape de 26 de kilograme datorită sportului și dietei sale. Concurenta din echipa Faimoșilor a povestit în urmă cu mai mult timp, într-un interviu, despre greșelile pe care le-a făcut ea în perioada în care și-a dorit să slăbească. Pentru că inițial s-a confruntat cu efectul de yo-yo, corpul său reușind să dea jos o greutate pe care ulterior a pus-o la loc, Simona a povestit ce soluție eficientă a găsit în final.

Am slăbit 26 de kilograme. Le-am dat jos și prin sport, dar și prin dietă. La început am făcut prostia de a urma diete de pe Internet, și am avut parte de efectul yo-yo, dădeam jos și apoi puneam mai multe kilograme decât reușisem să dau jos. După care am început să gătesc, să-mi dezvolt pasiunea pentru gătit și să încerc foarte multe alimente, mâncăruri de care nu știam. M-am documentat foarte mult despre tot ce înseamnă nutriție, și așa am învățat cu ce mâncăruri/alimente funcționează corpul meu cel mai bine. Am slăbit mai mult cu mâncarea adecvată organismului meu, decât cu sport. Știu acum ce să-i dau corpului meu dacă vreau să slăbesc sau să mă îngraș, a declarat Simona Hapciuc pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI