Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Adi Mutu. Singurele imagini care au scăpat pe internet cu ea

Iancu Andreea 27.04.2022, 17:16

În timp ce antrenorul Rapidului este adesea în lumina reflectoarelor prin prisma meseriei sale, puțini sunt cei care cunosc detalii despre familia fostului selecționer de la Națională. Sora lui Adi Mutu, despre care s-au aflat recent mai multe informații, este o prezență discretă, care pare că încearcă să se țină departe de notorietate. Câteva imagini au devenit publice și dezvăluie cine este, de fapt, Laura Mutu.

Primele imagini cu sora lui Mutu. Cum arată și cu ce se ocupă aceasta

Atunci când spui Adrian Mutu te gândești imediat la cariera de fotbalist și, mai nou, de tehnician, a fostului sportiv. În timp ce viața sa a fost mereu în centrul atenției, sora lui Adi Mutu s-a ținut departe de lumina reflectoarelor. Puțini știau măcar că „Briliantul” nu este singur la părinți. Despre Laura, pe numele său actual Vasilica Laura Cordun, se cunosc extrem de puține detalii, aceasta preferând să se țină departe de celebritatea fratelui său.

În plus, pe rețelele de socializare, Laura nici nu folosește numele său de fată, preferând să îl păstreze pe cel al fostului său soț, Cordun. Chiar și așa, carierele celor doi frați se bucură de succes. În timp ce Adrian face o figură bună pe banca tehnică a Rapidului, sora sa se bucură de o afacere profitabilă, care a debutat chiar în pandemie. Laura Mutu este pasionată de dulciuri, motiv pentru care a ales să pregătească tot felul de prăjituri pe care le livrează la comandă, potrivit cancan.ro.

Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Adi Mutu
Unul dintre sortimentele de prăjituri pregătite de sora lui Adi Mutu

Laura, sora antrenorului, proprietara unei afaceri cu prăjituri

Sora lui Adrian Mutu este pasionată de ani buni de cofetărie, în ciuda faptului că a activat într-un cu totul alt domeniu. Și cum pandemia i-a determinat pe mulți să se reorienteze și să își dea frâu liber pasiunilor, Laura nu a făcut excepție. Ea și-a deschis astfel afacerea cu prăjituri, care a devenit o nouă sursă de venit. Și pare să se și bucure de succes.

Laura obișnuiește să îi uimească pe cei care aleg dulciurile pregătite de ea încă de la prima vedere. Prăjiturile sale au o dimensiune considerabilă față de cele de pe piață, iar prețurile sunt accesibile. Printre produsele pe care le vinde se numără mousse-uri de fructe, care se vând la prețul de 90 lei/kg, în timp ce prăjiturile fără fructe ajung la 80 lei kilogramul. Dincolo de succesul de care se bucură datorită pasiunii sale, sora lui Adrian Mutu trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de un antrenor de înot, pe nume Daniel, alături de care formează o pereche de aproape trei ani.

Urmăriți Impact.ro și pe