Cum arată și cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan. A dat lovitura în America

Diana Radu 06.12.2019, 16:12
Cum arată și cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan. A dat lovitura în America

Impresara Anamaria Prodan are o soră mai mică care este stabilită de foarte mulți ani în Statele Unite ale Americii. Anca și-a întemeiat o familie peste Ocean și are și o afecere prosperă care îi aduce o sumă imensă de bani. Cele două surori sunt fire total diferite, însă se înțeleg foarte bine. Iată cum arată sora impresarei.

Cum arată și cu ce se ocupă sora Anamariei Prodan: ”este o doamnă clasică”

Anamaria Prodan a postat recent o imagine pe contul său de Instagram în care apare alături de sora sa mai mică, alături de mesajul ”Acum Zâmbim”. Anca s-a stabilit de mai bine de 15 ani în America și o duce bine pe toate planurile. Aceasta este căsătorită cu un fost luptator de jiu-jitsu, Anthony Savelio, și au împreună o fetiță. Cât despre carieră, Anca nu a ales lumina reflectoarelor ca și sora sa, ci este agent imobiliar, iar de-a lungul timpului a făcut mai multe tranzacții importante.

Cu toate că cele două surori sunt despărțite de foarte mulți kilometri, dar și de diferența de personalitate dintre ele, acestea au relație foarte bună. Anamaria Prodan are numai cuvinte de laude la adresa surorii sale pe care o consideră deșteaptă, cuminte și ordonată.

Anamaria Prodan împreună cu sora sa mai mică, Anca
Anamaria Prodan împreună cu sora sa mai mică, Anca

”Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică”, spunea Anamaria despre sora sa, în urmă cu ceva timp.

Anamaria Prodan: ”Acum zâmbim”

Cele două surori zâmbesc din nou acum după durerea și suferința cu care s-au luptat după ce mama lor, Ionela Prodan a încetat din viață în urma unui stop cardio-respirator pe data de 16 aprilie 2018. Atunci Anca a venit din America pentru a-și lua rămas bun de la îndrăgita interpretă de muzică populară, dar și pentru a o susține pe sora sa Anamaria care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca mama lor să mai trăiască.

Anamaria Prodan, sora sa Anca și mama acestora, Ionela Prodan
Anamaria Prodan, sora sa Anca și mama acestora, Ionela Prodan

Toată averea Ionelei Prodan a ajuns la Anamaria după ce sora sa i-a cedat la notariat partea care i-ar fi revenit ei prin testament. Anca i-a cedat Anamariei toată averea lăsată moștenire de Ionela Prodan. A spus că e sora mai mare și că ea știe cel mai bine ce trebuie să facă. La ei în familie nu se pune problema de certuri, scandaluri, neînțelegeri”, a declarat acum un an o sursă din anturajul impresarei.

Urmăriți Impact.ro și pe