Cum arată și cu ce se ocupă fata lui Mugur Isărescu. Încasează lunar un salariu fabulos

Nicu Stan 11.08.2021, 09:21

Cum arată și cu ce se ocupă fata lui Mugur Isărescu. Încasează lunar un salariu fabulos. În comparație cu fratele ei, tânăra și-a construit singură o carieră solidă. Mai multe detalii despre copiii Guvernatorului BNR, cine sunt și cu ce se ocupă aceștia, vedeți în articolul de mai jos.

Cu ce se ocupă cei doi copii ai lui Mugur Isărescu. Ce salariu are Lăcărmioara Isărescu și ce muncește Costin Isărescu, fratele ei

Cum arată și cu ce se ocupă fata lui Mugur Isărescu. Aceasta încasează lunar un salariu fabulos de la o companie gigant.

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu are doi copii, Ileana Lăcrămioara și Costin. Dacă băiatul familie are grijă de afacerea cu vinuri, fata lui Mugur Isărescu și-a construit pe picioarele ei o carieră solidă.

Lacramioara Isarescu, fiica guvernatorului BNR
Lacramioara Isarescu, fiica guvernatorului BNR

Mugur Isărescu, guvernator BNR din 1990

Mugur Isărescu, în vârstă de 72 de ani, este guvernator al Băncii Naționale a României, funcție pe care o ocupă încă din septembrie 1990, adică de aproape 31 de ani, cu foarte mici excepții.

Astfel, între 22 decembrie 1999 și 28 decembrie 2000 a îndeplinit și funcția de premier al României, pe finalul mandatului de președinte al României al lui Emil Constantinescu.

Când s-a căsătorit Mugur Isărescu

Mugur Isărescu este căsătorit din anul 1975 cu Elena. De asemenea, cei doi sunt părinții a doi copii, Ileana Lăcrămioara (44 de ani) și Costin (34 de ani). Cei doi copii au cariere diametral opuse.

Costin a avut o tinerețe mai agitată, condimentată cu petreceri exclusiviste și escapade amoroase de răsunet. Isărescu jr. și-a găsit într-un final fericirea în brațele Olgăi, după ce cu puțin înainte apăruse pe prima pagină a ziarelor în compania Danielei Crudu.

Ce ocupație i-a dat Mugur Isărescu fiului său

Pentru a-și liniști băiatul și a-i da o ocupație, Mugur Isărescu i-a dat acestuia pe mână afacerea cu vinuri a familiei, respectiv podgoria de la Drăgășani, care a venit la pachet și cu pensiunea și crama aferente.

Astfel, rezultatele nu au întârziat să apară, fiul Guvernatorului BNR reușind să contribuie la întărirea brandului Isărescu pe piața vinurilor, într-o remarcabilă ascensiune pe piața băuturilor alcoolice autohtone.

Cariera Lăcrămioarei Isărescu

Pe de altă parte, Ileana Lăcrămioara Isărescu a fost dintotdeauna feblețea guvernatorului Băncii Naționale. Fata șefului BNR a absolvit Academia de Studii Economice în 1998, apoi a studiat la prestigioasa Universitate Harvard pentru un MBA, între anii 2002-2004.

După un an petrecut la departamentul financiar al IBM, între 2001-2002, Viena, Lăcrămioara Isărescu a trecut Atlanticul, angajându-se la un fond de investiții cu sediul la New York, între anii 2004-2006. De asemenea, tot la o corporație, axată pe management financiar, fata lui Mugur Isărescu a lucrat din 2006 până în anul 2011.

Ce salariu are Lăcărmioara Isărescu

Ultimii 10 ani au prins-o pe Lăcrămioara Isărescu în postura de șefă a programului guvernamental pe care firma IBM l-a implementat în țara noastră și în alte țări din Europa de sud-est.

La acest job, fata lui Mugur Isărescu încasează aproximativ 15.000 de euro pe lună. La acești bani se adaugă un pachet anual avantajos de îndeplinirea a obiectivelor companiei.

Urmăriți Impact.ro și pe