Cum arată și ce semnificație are cel mai ascuns tatuaj al Anamariei Prodan. Gest suprem pentru Reghe

Diana Radu 12.12.2019, 15:53
Cum arată și ce semnificație are cel mai ascuns tatuaj al Anamariei Prodan. Gest suprem pentru Reghe

Anamaria Prodan are un tatuaj destul de mare pe umărul stâng care nu poate fi observat decât atunci vedeta alege să poarte o rochie căzută pe umeri sau cu spatele gol, așa cum a purtat la Gala Performanței și Excelenței. Însă, impresara a mai fost suprinsă și cu alte ocazii într-o astfel de ținută. Ce și-a tatuat Anamaria Prodan pe umăr și de ce este atât de important pentru ea acest tatuaj?

Ce semnificație are cel mai ascuns tatuaj al Anamariei Prodan

Soția lui Laurențiu Reghecampf, una dintre cele mai admirate prezențe feminine din showbiz-ul românesc și-a tatuat pe spate familia. Așadar, tatuajul îl înfățișează pe Reghe alături de Laurențiu Junior, băiețelul lor, dar și pe  cele două fiice ale sale din prima căsătorie: Sarah și Rebecca.

Anamaria Proda, tatuaj
Anamaria Prodan și-a tatuat familia pe umărul stâng. Ce spune impresa despre acest tatuaj?

Anamaria Prodan descrie acest tatuaj ca fiind unul ”de suflet” și spune că a durat ceva până a găsit artistul potrivit care să să-i deseneze pe spate pe cei dragi ei așa cum și-a dorit. De asemenea, vedeta a mai spus că procesul a fostul unul destul de dureros, dar care a meritat. În plus, se pare că Reghecamf nu a știut nimic despre ceea ce intenționează soția sa, ci a fost o surpriză totală.

”Pentru mine familia înseamnă totul pe pămân. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar asta a fost cumplit, (…) a durut rău de tot”, a spus Ana-Maria Prodan. ”Am stat 9 ore și n-am făcut decât 2 minute pauză. S-au minunat toți”, a mai spus soția fostului antrenor de la Steaua.

De asemenea, Anamaria Prodan mai are un tatuaj de suflet pe umărul drept. Este vorba despre un înger cu aripile deschise care o înfățișează pe mama sa, Ionela Prodan. Vedeta și-a făcut acest tatuaj acum doi ani când starea de sănătate a Ionelei Prodan a devenit cu adevărat gravă. Mai exact, impresara a încercat să se împace cu ideea timpului limitat pe care îl mai avea de petrecut alături de mama sa.

Urmăriți Impact.ro și pe