Cum arăta şi ce făcea Daniela Crudu înainte să devină celebră. Puţini ştiu lucrurile astea despre brunetă

Stan Filon 11.02.2022, 18:50

Puțin mai știu cum arăta şi ce făcea Daniela Crudu înainte să devină celebră. Faimoasa brunetă care întoarce toate privirile este în atenția presei de ani de zile, de când a venit cu un suflu nou în showbizz-ul din România. Era nelipsită la toate evenimentele mondene din Capitală și prezenta chiar și moda, deoarece arăta foarte bine, iar designerii de la noi nu stăteau pe gânduri atunci când își veneau cu colecții noi. Era printre primele invitate.

Cum arăta şi ce făcea Daniela Crudu înainte să devină celebră

Frumoasa Daniela Crudu este o prezență nelipsită din showbizz-ul autohton. Râsul inconfundabil și faptul că este mereu pusă pe glume i-a cucerit iremediabil pe români. În plus, arată și foarte bine și orice bărbat visează frumos atunci când o vede pe Cruduța. Puțini mai sunt însă cei care își mai amintesc exact cum arăta atunci când a intrat sub lumina reflectoarelor. 

Înainte de a deveni celebră, Daniela Crudu a fost animatoare în cluburile de noapte din București. A apărut pe micile ecrane în 2008, în postura de „vecină” la matinalul de la Antena 1 „Neața cu Răzvan și Dani”. Publicul a adorat-o din prima, iar popularitatea sa a crescut simțitor. Se îmbrăca provocator și sucea mințile telespectatorilor.

Cum arata si ce facea Daniela Crudu inainte sa devina celebra
Cum arata si ce facea Daniela Crudu inainte sa devina celebra

Acuzații de prostituție

În scurtă vreme, Daniela Crudu poza pentru Playboy, iar numărul din martie 2009 a fost printre cele mai vândute de revista pentru adulți în România. În 2011, a fost lovită în plin de un scandal urât, după ce a fost acuzată de Leo de la Strehaia că i-a oferit favoruri sexuale pentru suma de 10.000 de euro. A fost concediată de la „Neața cu Răzvan și Dani”, însă a fost angajată tot la Antena 1, la „Un show păcătos”, unde a avut colege la fel de celebre, printre care se numără Mădălina Pamfile, Bianca Drăgușanu sau Loredana Chivu.

A ieșit pentru scurtă vreme din atenția publicului, la insistențele iubitului său de-atunci, Mihai Costea, dar a revenit la scurt timp, după ce relația a încetat. A participat la diferite emisiuni ale Antenei 1, unde publicul s-a îndrăgostit și mai mult de ea. În 2015, Daniela Crudu a intrat din nou în atenția publicului, dar și a procurorilor, după ce a fost audiată într-un dosar de prostituție. Ei bine, vremea a trecut, iar Daniela Crudu nu prea mai seamănă cu Cruduța pe care o știam cu toții, deoarece s-a „îmbunătățit” cu diferite operații estetice, unele mai reușite, altele nu prea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...