Cum arată și ce face acum contele englez despre care se spune că a fost iubitul Adelinei Pestrițu în Ibiza. Adevărul nebănuit despre relația lor

Diana Dumitrache 23.07.2020, 08:13

Pe vremea când avea doar 19 ani, fosta soţie a lui Liviu Vârciu lucra ca dansatoare într-un club din Ibiza. Acolo, a cunoscut tot felul de bărbaţi cu bani, iar cu unul dintre ei a avut şi o relaţie. Cum arată și ce face acum contele englez despre care se spune că a fost iubitul Adelinei Pestrițu.

Cum arată și ce face acum contele englez despre care se spune că a fost iubitul Adelinei Pestrițu în Ibiza

Dacă acum are o familie frumoasă alături de Virgil Șteblea, o afacere profitabilă cu ceasuri de lux şi a devenit una dintre cele mai urmărite vedete de la noi, lucrurile stăteau cu totul altfel în urmă cu ceva timp. La vârsta de 19 ani, Adelina Pestritu pleca în Ibiza ca dansatoare în unul dintre cluburile de pe insulă. Deşi nu câştiga nişte sume foarte mari, aceasta a avut ocazia să cunoască persoane cu foarte mulţi bani.

Desigur, Adelina era curtată de tot felul de bărbaţi bogaţi. Printre aceştia s-a numărat şi ,. Acum în vârstă de 47 de ani, milionarul deține mine de diamante în Congo, Angola, Botwana și Africa de Sud. Numele bărbatului, însă, a fost implicat în diferite dosare de corpție, dar și în scandaluri politice la cel mai înalt nivel, scriu cei de la PlayTech.ro.

Cum arată și ce face acum contele englez despre care se spune că a fost iubitul Adelinei Pestrițu în Ibiza. Adevărul nebănuit despre relația lor
Cum arată și ce face acum contele englez despre care se spune că a fost iubitul Adelinei Pestrițu în Ibiza. Adevărul nebănuit despre relația lor

Omul de afaceri a observat-o imediat pe Adelina la una dintre petrecerile luxoase. În scurt timp, bruneta a ajuns să iasă în oraș cu miliardarul, ba chiar să îl însoțească pe acesta la diferite petreceri private.

Idila lor a durat doar câteva luni. Conform martorilor, omul de afaceri era înconjurat mereu de femei frumoase. În fiecare deplasare lua după el aproximativ cinci fete și pe toate le trata ca pe iubitele lui. Femeile din viața lui Hennig nu au avut niciodată plângeri la adresa acestuia. Ba din contră, îl descriu ca fiind un bărbat extrem de darnic şi iubitor.

Adelina Pestrițu o duce nemaipomenit de bine în ultima perioadă!

După căsnicia eşuată cu Liviu Vârciu şi o relaţie cu Speak, Adelina Pestrițu şi-a găsit liniştea alături de Virgil Șteblea. Cei doi s-au căsătorit şi au împreună o fetiţă minunată. Şi din punct de vedere financiar focoasa brunetă o duce extraordinar de bine.

Numai din online Adelina a ajuns să câştige 15.000 de euro pe lună. Veniturile sale ajung la o sumă frumoasă dacă adăugăm şi afacerile soţului, dar şi magazinul de ceasuri de lux care pare să meargă de minune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...