Cum arată și cât costă singurul hotel de 4 stele din București scos la vânzare

Emanuela Pană 18.07.2021, 09:00

Ai strâns o sumă frumușică de bani și te gândești să faci o invetiție care să-ți aducă profit? O variantă ar fi, evident, piața imobiliară. Pe site-urile imobiliare sunt nenumărate oferte de hoteluri și pensiuni care se vând, unele cu mai multă sau mai puțină trecere la cumpărători. Vezi în continuare cum arată și cât costă singului hotel de 4 stele din Capitală, scos de vânzare cu puțin timp în urmă.

Cum arată și cât costă singurul hotel de 4 stele din București scos la vânzare

Piața imobiliară este extrem de ofertantă în această perioadă pentru cei care au bani și își doresc să investească în turism, chit că pare un gest nepotrivit cu atâtea restricții sanitare. Site-urile de imobiliare sunt pline cu oferte de hoteluri și pensiuni scoase la vânzare, iar printre acestea se numără și unul de 4 stele, plasat într-o zonă centrală a Bucureștiului.

Hotelul a fost scos la vânzare acum 7 zile și „caută“ cumpărători. Potrivit descrierii din anunț, imobilul este localizat la câteva minute de Piața Uniri, a fost construit în anul 2006, are o suprafață utilă de 3.700 de m² și nu mai puțin de 78 de camere.

Singurul hotel de 4 stele din București a fost scos la vânzare de agenția imobiliară Imobiliar Expert Grup, iar anunțul îl găsiți pe storia.ro. Prețul de vânzare este de 8 500 000 € și nu este negociabil.

În ceea ce privește dotările, hotelul are 78 de camere dotate cu aer condiționat și echipamente cu linie telefonică directă, mini bar, cablu TV, etc. Mai multe detalii sunt oferite în anunțul de pe site. Dacă vă întrebați cum arată hotelul, vă invităm să accesați pozele disponibile în galaria foto a acestui articol.

Hotel de vânzare Unirii. Hotelul are 4 stele și este localizat în centrul financiar al orașului, la câteva minute de Piață Unirii și Casa Poporului. Are o capacitate de 78 camere dotate cu aer condiționat și echipate cu linie telefonică directă, mini bar, cablu TV, set baie, dintre acestea, 14 camere simple și 64 camere duble. Acest hotel este constituit dintr-un singur corp de clădire cu regim de înălțime S+P+M+8E. Aer condiționat. Preț de ofertă: 8.500.000 euro“, se arată în descrierea anunțului.

Citește și: Elena Udrea, evacuată de urgență în Grecia. De ce au făcut-o autoritățile să părăsească hotelul în care stătea

Ce trebuie să știi atunci când vrei să cumperi un hotel

Dacă te gândești să-ți investești agoniseala într-un hotel, atunci cu siguranță vrei să iei cea mai bună decizie pentru tine, fapt pentru care ar trebui să ții cont de câteva aspecte importante.

Cum arată și cât costă singurul hotel de 4 stele din București scos la vânzare
Cum arată și cât costă singurul hotel de 4 stele din București scos la vânzare

În primul rând, trebuie să știi la ce să te aștepti. Dacă ești un anteprenor care se află la prima experiență de acest gen, trebuie să te aștepți la un proces complex, omplicat, însă va fi și o experiență unică, din care vei avea de învățat.

Prin urmare, iată care sunt factorii cărora trebuie să le acorzi o deosebită importanță atunci când vrei să îți cumperi un hotel:

1. Implicațiile financiare – în momentul în care te decizi să investești într-un hotel, trebuie să ai în vedere costurile pe care le presupune. Prin urmare, trebuie să știi clar ce sumă trebuie să plătești pentru a deveni proprietar, iar inainte de asta ar trebui să te asiguri că hotelul cu pricina îți va aduce profit. Ar fi indicat chiar să verifici concurența și prețurile prezente pe piață, astfel încât să-ți dai seama dacă această investiție rentează sau nu.

2. Înțelegerea pieței – ca noua ta afacere să aibă succes, trebuie să înțelegi mai întâi cum funcționează piața. Mai mult, trebuie să te asiguri că ai parte de o înțelegere profundă a lucrurilor, a tot ce implică piața. Așadar, hotelul în care urmează să investești are sau nu șanse de succes?

3. Locația – este lesne de înțeles de ce locația reprezintă un aspect cât se poate de important atunci când vine vorba despre achiziționarea unui hotel. Ar fi bine ca acesta să fie amplasat cât mai bine, întrucât șansele de reușită să crească. Nu ar strica să verifici nici care sunt atracțiile turistice din zonă sau dacă în acel loc se ajunge rapid cu mijloacele de transport în comun.

4. Situația pandemică – vrem sau nu, situația creată de pandemia de COVID-19 în România și nu numai reprezintă un aspect esențial, ce trebuie luat în considerare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...