Cum arată și cât costă apartamentul aurit din Satu Mare. Românii sunt înnebuniți după el. ”Tavanul ăla face toți banii”

Cristian Cojocaru 02.02.2021, 19:21

Piața imobiliară pune la dispoziție diferite tipuri de imobile pentru cei care vor să se mute în casă nouă. Ceva mai inedit însă pe această piață, este apartamentul aurit din Satu Mare care a reușit să facă furori în domeniul virtual.

Apartamentul aurit din Satu Mare este la mare căutare

Imaginile cu un apartament total diferit, face încojurul internetului. Fiind multe persoane care sunt în căutare de apartamente care să le satisfacă gusturile, un proprietar din Satu Mare a hotărât să își vândă apartamentul. Imobilul nu este unul oarecare, fiind demn de proprietari de viță nobilă, datorită aspectului regesc de care dă dovadă.

Aflat la etajul patru în Cartierul Micro 14 din Satu Mare, pe Aleea Târnavei, imobilul dispune de detalii și mobilier făcut la comandă. Prețul cerut este de doar 57.000 de euro pentru cei 50 de metri pătrați, însă excepționalul designului interior este inclus în prețul cerut. Mulți sunt de părere că nu au văzut nicăieri atât de multe branduri consacrate în același loc.

Luxul și opulența de care dă dovadă apartamentul, l-ar putea pune inclusiv pe maharajah sub semnul întrebării daca este demn de așa ceva. Deși pentru nivelul prețurilor la imobile în Satu Mare este un preț destul de ridicat, suma este una normală comparativ cu prețurile apartamentelor din București.

Apartamentul dispune de finisaje de lux unde pot fi întâlnite celebrele branduri Dior, Versace dar și un tavan Louis Vuitton
Apartamentul dispune de finisaje de lux unde pot fi întâlnite celebrele branduri Dior, Versace dar și un tavan Louis Vuitton

„Tavanul ăla LV face toți banii!”

Apartamentul dispune de finisaje de lux unde pot fi întâlnite celebrele branduri Dior, Versace dar și un tavan Louis Vuitton. Potrivit agentului imobiliar care se ocupă de vânzare, în apartament poate fi regăsit o combinație de stiluri dintre cele mai alese. Astfel, stilul clasic-oriental se îmbină perfect cu mobilierul din lemn masiv în stil baroc.

„Proprietatea a fost renovată în anul 2019, dispune de geamuri din tâmplărie PVC cu sticlă termopan, centrală termică Vaillant, sistemul de electricitate și sanitare refăcute în totalitate. Este amenajat în stil clasic-oriental, cu mobilier din lemn masiv sculptat în stil baroc, cu cromatică specific orientală!”, a declarat agentul imobiliar care se ocupă de vinderea apartamentului aurit, conform celor de la presasm.ro.

După ce a fost postat pe rețeaua de socializare Facebook, comentariile nu au întârziat să apară. Deși multe dintre comentarii au fost răutacioase, proprietarul dar și agentul de vânzări sunt convinși că opulentul imobil își va găsi un ”rege” pe măsură. Dintre comentarii reamintim:

  • „Și un maharajah ar spune că e prea mult”
  • „Noi în Negrești avem așa în garaj unde facem mancare… slab, ăia din Certeze au așa în garaj la mașini.”
  • „Tavanul ăla LV face toți banii!”
  • „Apartament pe stilul lui Nelson Mondialu’!”
  • „Oare ce maneliști l o renovat!”
  • „Nu găsești în tot Parisul atâtea brand-uri câte sunt în apartamentul ăsta.”
  • „Mai plătești 20.000 să scoți urâțenia din el… plus 5000 descântece și farmece.”
  • „Zici că e interiorul din lampa lui Aladin.”
  • „Cred că Versace și Louis Vuitton apreciază designul.”
  • „Și la valoarea lui nu a avut bani de un WC Geberit?”
  • „Prețul este bun cum arată.”
Urmăriți Impact.ro și pe