Cum arată părinții Vulpiței de la Acces Direct. Imaginea a strâns zeci de mii de like-uri. Foto

Madlen Moraru 05.06.2020, 20:45
Cum arată părinții Vulpiței de la Acces Direct. Imaginea a strâns zeci de mii de like-uri. Foto

Vulpița de la Acces Direct le-a arătat tuturor cine sunt părinții ei. Tânăra devenită celebră odată cu aparițiile din emisiunea Mirelei Vaida s-a făcut remarcată încă din urmă cu jumătate de an. Cuplul format din Veronica și Viorel Stegaru le-a atras atenția telespectatorilor români care au început să îi urmărească.

Cum arată părinții Vulpiței de la Acces Direct

Vulpița are parte de o popularitate tot mai mare în mediul online și de când și-a lansat melodiile însoțite de videoclipuri. Tânăra se mândrește cu originile ei deși a părăsit satul natal din județul Vaslui, locul ei natal, și a venit în Capitală. Cei doi soți s-au mutat departe de mediul rural și Veronicăi Stegaru pare să îi lipsească locul în care a crescut.

De aceea, le-a făcut o vizită părinților ei însoțită de o echipă de filmare de la Antena 1. Șatena s-a pozat împreună cu familia ei și în această fotografie de colecție apare cu zâmbetul pe chip. Vedeta de la Acces Direct îi ține pe cei dragi în brațe și pare să se fi oprit chiar la poarta casei părintești.

Cum arată părinții Vulpiței de la Acces Direct. Imaginea a strâns zeci de mii de like-uri
Vulpița de la Acces Direct i-a prezentat pe părinții săi în mod oficial printr-o postare pe Instagram

Imaginea a strâns zeci de mii de like-uri

Imaginea a fost una care i-a impresionat pe internauți, Vulpița fiind asaltată de diverse comentarii din partea fanilor. Tânra a postat-o pe contul ei oficial de Instagram și a scris și mesajul „Părinții mei iubiți” în dreptul fotografiei din mediul online. Poza a fost răsplătită cu un număr record de aprecieri, de aproape 32 de mii de like-uri.

„Oameni simpli, dar minunați. Bravo lor”, „O familie minunată”, „Săraci, dar curați la suflet!” sau „Așa cum sunt, sunt părintii tăi! Asta să nu uiți niciodată!”, s-au numărat printre comentariile lăsate de fanii Vulpiței de la Acces Direct.

De curând s-a aflat că emisiunea Mirelei Vaida de pe Antena 1 a fost amendată cu 15.000 de lei pentru unele dintre aparițiile Vulpiței Stegaru. Pentru că adesea se ceartă cu soțul ei Viorel, fie plânge în direct, un astfel de comportament nu a fost pe placul membrilor CNA. De aceea, din cauza edițiilor cu Veronica Vulpița, emisiunea Acces Direct a fost sancționată. Totodată, Vulpița l-a convins recent pe tatăl ei să vină până în Capitală pentru a putea participa în cadrul noilor ediții de la Antena 1. Este cunoscut că tânăra a avut parte și de un scandal monstru în fața casei socrilor săi. Când a mers să viziteze pe toată lumea la Blăgești, aceasta s-a întâlnit inclusiv cu fratele și sora ei, nu doar cu părinții.

Urmăriți Impact.ro și pe