Cum arată “socrii” Cleopatrei Stratan. Imagine rară cu Edward Sanda și părinții lui. Foto

Cum arată “socrii” Cleopatrei Stratan. Imagine rară cu Edward Sanda și părinții lui. Foto

Artistul Edward Sanda se poate lăuda că are tot ce-și poate dori pe lume! O iubită la fel de celebră, o familie iubitoare și numeroasă, iar recent, cântărețul și-a lansat primul album din carieră.

Edward Sanda și-a lansat primul album din carieră

Atunci când ai 23 de ani, lumea întreagă ți se pune la picioare! Asta se întâmplă și în cazul lui Edward Sanda! Deși aflat încă la începutul carierei sale muzicale, iubitul Cleopatrei Stratan se poate lăuda că are tot ce își dorește!

Zilele trecute tocmai i s-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe! Tânărul și-a lansat primul album din carieră, care este visul oricărui cântăreț!

Artistul a sărbătorit lansarea primului său album printr-un concert LIVE. Chiar dacă iubita sa nu a putut fi prezentă fizic la eveniment, Edward Sanda i-a dedicat un moment muzical Cleopatrei Stratan, care a primit reacții emoționante și aplauze la scenă deschisă.

Cum arată “socrii” Cleopatrei Stratan. Imagine rară cu Edward Sanda și părinții lui. Foto

Cum arată “socrii” Cleopatrei Stratan. Imagine rară cu Edward Sanda și părinții lui. Foto

Și, pentru că lucrurile bune trebuie împărțite cu oamenii dragi, Edward a avut parte de cea mai frumoasă surpriză! Mama, tatăl, surioara în vârsta de patru anișori, gașca de la Famous Production au venit să-l susțină! Inclusiv cei mai apropiați prieteni și colegi de breaslă i-au fost alături la lansarea „Nuanțe de iubire”, primul album din cariera artistului.

„Socrii” Cleopatrei Stratan sunt foarte mândri de băiatul lor, pe care îl susțin cu toate puterile. Mama artistului a declarat că este foarte mulțumită că fiul ei a găsit o fată care să-l merite.

Evenimentul intim a avut loc în Corbeanca, unde Edward Sanda a susținut un concert LIVE. Artistul a cântat toate cele 12 piese de pe materialul discografic mult așteptat. Deși nu a specificat, cu toții știm că albumul îi este dedicat frumoasei sale iubite, Cleopatra Stratan.

„După cum știți deja, toate cântecele de pe album sunt de dragoste, pentru ca am vrut să descriu iubirea în mai multe nuanțe. Sunt foarte emoționat pentru această seară! Este lansarea primului meu album și mă bucur că am reușit la vârsta aceasta să realizez un lucru pe mi-l doream încă de când am început să cânt. Numele albumului a fost ideea mea și am lucrat foarte mult la <Nuanțe de iubire>, deoarece eu am compus integral multe din piese, le-am masterizat și mixat. Totul a venit natural și cred că a ieșit foarte bine”, a spus Edward Sanda, vizibil emoționat.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se iubesc și fac planuri de nuntă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează, la momentul de față, cel mai fresh și popular cuplu din showbizul românesc. Deși sunt încă foarte tineri, la numai 17 și 23 ani, cei doi amorezi au mărturisit că se iubesc foarte mult! Chiar dacă au numai câteva luni de relație, Cleo și Edward sunt foarte fericiți împreună!

Mai mult, se pare că cei doi artiști au planuri mari de viitor! Vor să se mute împreună și să se căsătorească! Ba chiar și-au ales și viitorii nași de cununie, fiind vorba de actorul Dan Badea și soția sa Mădălina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI