Cum arată o familie regală în vacanță. Imagini de colecție cu Regele Spaniei și fiicele lui

Dumitrică Roxana 11.08.2022, 16:42
Cum arată o familie regală în vacanță. Imagini de colecție cu Regele Spaniei și fiicele lui

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, soția sa, regina Letizia, și fiicele lor, Leonor și Sofia, se bucură în continuare de vacanța în Mallorca.

Cum se îmbracă familia regală în vacanţă

După ce serile trecute fetele au bifat o ieșire 100% feminină, alături de fosta regină Sofia, în timpul căreia Letizia a uimit cu rochia mini aleasă, accesibilă ca preț  și apropiată de stilul purtat de fiicele ei adolescente, de data aceasta cuplul regal a renunțat din nou la hainele elegante și a ieșit în pantaloni scurți să cutreiere străzile din Palma.

Regele Felipe și regina Letizia și-au luat fiicele și s-au amestecat printre turiștii de pe insulă, care au fost încântați să-i vadă într-o postură neoficială și s-au grăbit să-i fotografieze. Pentru această ieșire, prințesa Leonor, viitoarea suverană a Spaniei, și sora ei mai mică, infanta Sofia, au ales rochii scurte, potrivite vârstei lor, imprimate și colorate, care le-au oferit libertate de mișcare.

Suveranul spaniol a apărut în pantaloni scurți și un tricou cu mânecă scurtă, iar regina Spaniei a optat tot pentru pantaloni scurți, asortaţi cu o cămaşă albă.

 

Bine dispuși, aceștia au salutat cu zâmbetul pe buze oamenii din jur, s-au uitat în vitrinele magazinelor și au admirat clădirile istorice din centrul orașului.

Divorţ la Casa Regală

Anul 2022 nu a început sub bune auspicii la Casa Regală spaniolă. Una dintre surorile mai mari ale Regelui Felipe al VI-lea, Infanta Cristina de Burbon  a anunţat că se desparte de soţul ei, după un mariaj de 25 de ani. Din păcate pentru a doua născută a fostului Rege Juan Carlos al Spaniei, mariajul lor a fost departe de ideea unui basm regal

. Potrivit unui comunicat comun remis presei de către cei care au purtat titlurile de Duce şi Ducesă de Palma de Mallorca şi care au împreună patru copii, pe Juan, Pablo, Miguel şi Irene, au decis dizolvarea căsniciei.  Totuşi, decizia lor n-a fost chiar una amiabilă, având în vedere că, mai devreme cu câteva zile de anunţ, Inaki a fost fotografiat alături de altă femeie.

 

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe