Cum arată noua iubită a lui Ilie Dumitrescu. A înlocuit-o pe Teodora Vochin cu o brunetă superbă

Nicu Stan 12.04.2021, 15:16
Cum arată noua iubită a lui Ilie Dumitrescu. A înlocuit-o pe Teodora Vochin cu o brunetă superbă

Cum arată noua iubită a lui Ilie Dumitrescu. A înlocuit-o pe Teodora Vochin cu o brunetă superbă. Despre cine este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Ilie Dumitrescu iubește din nou. Ultima cucerirea a fostului fotbalist, o brunetă focoasă

S-a aflat cum arată noua iubită a lui Ilie Dumitrescu. Fostul fotbalist a înlocuit-o pe Teodora Vochin cu o nouă brunetă superbă

Cuceritorul Ilie Dumitrescu, de 52 de ani, și-a făcut o nouă iubită. Fostul fotbalist a dat-o uitării definitiv pe fiica lui Andrei Vochin, după o relație de doi ani. Astfel, paparazzi playsport.ro ne dezvăluie cum arată noua iubită a lui Ilie Dumitrescu.

Ea este noua cucerire a lui Ilie Dumitrescu
Ea este noua cucerire a lui Ilie Dumitrescu

Femeile, slăbiciunea lui Ilie Dumitrescu

După cum a dezvăluit chiar fostul fotbalist al lui Tottenham, într-un interviu live pe pagina de Facebook Digi FM, femeile sunt o mare slăbiciune pentru el. Din spusele lui, perioada petrecută la Londra l-a nenorocit dar i-a dus și multe femei.

”Mie mi-a plăcut foarte mult Tottenham, dar acolo m-am nenorocit. Am plecat de aici, am ajuns acolo, jucător important. Avem o sumă importantă în cont. Viața la Londra este senzațională. Aer, parfum, tot. Nu am fumat niciodată, nu am băut niciodată tărie, doar vin și șampanie, dar mi-au plăcut foarte mult femeile. Drept urmare și acum sunt singur”, declara el în 2017.

Ilie Dumitrescu, fotografiat alături de noua cucerire

Dacă ne luăm după cele spuse de Ilie Dumitrescu, nu este foarte greu să credem că are o nouă iubită și a lăsat-o uitării pe Teodora Vochin. Astfel, în urmă cu doar câteva zile, fostul fotbalist a fost fotografiat de paparazzi alături de noua sa cucerire. De data aceasta este vorba despre o brunetă tânără. Cei doi au fost surprinși într-un magazin de bricolaj din Băneasa.

Chiar dacă s-au arătat interesați de unele lucruri de prin magazin, cei doi amorezi nu au cumpărat nimic. La ieșire, Ilie Dumitrescu și-a îndrumat frumoasa bruneta către Porsche-ul său alb și au demarat împreună către casa forbalistului din Pipera.

Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu, supărată că s-a combinat cu fotbalistul

Acum, Teodora Vochin crede că relația cu bărbatul care era mai mare decât ea cu 25 de ani a fost o greșeală. Aceasta recunoaște că i-a greșit tatălui ei, Andrei Vochin, consilier FRF.

”Acum nu am o relație. Am fost focusată pe apartament, pe locul de muncă, nici n-am găsit persoana potrivită până acum. Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el.

La ce bărbat visează fosta lui Ilie Dumitrescu

Cu siguranță l-a deranjat relația, a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât. Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine”, a declarat Teodora la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe