Cum arată noua Dacia Sandero. O nouă identitate pentru celebrul model

Badea Violeta 24.12.2022, 12:58

Sfârşitul de an vine cu o surpriză uriaşă pentru fanii Dacia Sandero. Au apărut imagini cu noul model. Acesta a reușit deja să-i impresioneze pe pasionații de automobile cu designul său unic și elegant. Mașina are o culoare uluitoare, ideală pentru anotimpul în care ne aflăm. Vezi cum arată noua Dacia Sandero. Cu siguranță va deveni preferata ta!

Cum arată noul model Sandero de la Dacia

Face ce face și reușește să se reinventeze de fiecare dată. Pe final de an, Dacia reușește să dea o lovitură extrem de importantă. Producătorul român de automobile tocmai a lansat noul model Sandero.

Superba mașină a fost actualizată cu noua siglă Dacia și, totodată, a primit și noi culori, printre care și nuanța de gri pe care o putem vedea pe exemplarul din galeria foto.

Culoarea se numește Urban Grey. Inițial, producătorul român de automobile a introdus această nuanță pe Dacia Duster, dar acum a apărut și pe modelul Sandero.

Noua mașină de la Dacia prezintă noul logo în formă de Y. De asemenea, în partea din spate nu se mai observă un logo propriu-zis, ci scrisul Dacia, care este aplicat pe hayon.

Totodată, superbul automobil vine cu un volan nou. Pe acesta nu se mai regăsește vechea siglă, ci scrisul Dacia. Acesta se află chiar pe capacul airbag-ului.

Citește și Dacia Spring, mai periculoasă decât crezi: de ce se întoarce în service, care sunt riscurile!

Cum arata noua Dacia Sandero
Cum arata noua Dacia Sandero. Imaginile sunt spectaculoase

Ce s-a întâmplat cu partea tehnică a mașinii

În ceea ce privește partea tehnică a automobilului, reprezentanții Dacia nu au intervenit deloc. Noul model Sandero păstrează aceeași parte tehnică, nefiind schimbări la capitolul motoare sau cutii de viteze.

În România, cel mai ieftin model de Dacia Sandero poate fi achiziționat pentru prețul de 13.650 de euro. Mașina este echipată cu Expression, iar motorul are 90 de cai putere cu transmisie manuală în cinci trepte. Noua Dacia Sandero a fost prezentă la Salonul Auto de la Paris, acolo unde, de altfel, a fost prezentată întreaga gamă Dacia.

Citește și Liber la comenzi pentru noul model Dacia. Numele primit de la fabrica din Mioveni!

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...