Cum arăta Meghan Markle atunci când a cunoscut-o pe Kate Middleton. „Mi-am dat seama imediat”

Beatrice Dumitru 09.12.2022, 13:17
Cum arăta Meghan Markle atunci când a cunoscut-o pe Kate Middleton. „Mi-am dat seama imediat”

Harry și Meghan Markle sunt căsătoriți din anul 2018 și au doi copii. Aceștia au realizat un documentar „Harry & Meghan”, care a apărut pe 8 decembrie, pe Netflix, pentru care au fost plătiți cu 100 de milioane de dolari. Soția lui Harry a povestit, printre altele, despre prima ei întâlnire cu Prințul William și Kate Middleton.

Ce a dezvăluit Meghan Markle despre prima întâlnire cu Prințul William și soția lui

Documentarul „Harry și Meghan” este alcătuit din șase episoade, iar primele trei au avut premiera ieri, 8 decembrie, iar următoarele trei vor fi difuzate pe 15 decembrie. Pentru realizarea acestui film, cei doi au folosit mai multe imagini de arhivă.

În primul episod al documetarului, Meghan Markle a dezvăluit cum a decurs și cum era îmbrăcată atunci când i-a cunoscut pe cumnații săi, Prințul William și soția lui. Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, a povestit că era „desculță” și purta blugi rupti, adăugând că nu știa că „formalitățile” se păstează și în spatele ușilor închise în familia regală britanică. Ea a mai spus că este o persoană care îi îmbrățișează pe cei din jur și nu și-a dat seama că acest lucru este „nepotrivit pentru unii britanici”.

Cum arăta Meghan Markle atunci când a cunoscut-o pe Kate Middleton. „Mi-am dat seama imediat”
Meghan Markle și Harry sunt căsătoriți din 2018.

Când Will și Kate au venit pe la noi și i-am întâlnit pentru prima oară, îmi amintesc că eram în blugi rupți, desculță. Eu obișnuiesc să îmbrățișez oamenii, dintotdeauna, și nu am realizat că este supărător pentru o mulțime de britanici. Am început să înțeleg că atitudinea protocolară din public ajunge și în interior, în spatele ușilor închise, și asta a fost surprinzător pentru mine”, a povestit Meghan Markle.

Ce au mai dezvăluir Harry și Meghan Markle

În cadrul noului documentar „Meghan și Harry” , cei doi au mai vorbit despre o serie de probleme cu care s-a confruntat cuplul regal, inclusiv relația dificilă pe care a avut-o cu presa. De asemenea, fiul Regelui Charles a făcut dezvăluiri și despre viața sa de cuplu, pe care o descrie ca fiind „o mare poveste de dragoste”.

Dezvăluirile abia au început, iar Regele Charles și Prințul William sunt gata să ofere o replică „rapidă și robustă” la orice afirmație nedreptă din acest documentar, pe care William și soția sa nu îl vor urmări, au spus surse regale citate de Daily Mail.

Ducele și ducesa de Sussex au făcut o serie de afirmații în primele două trailere lansate de Netflix în ultimele zile, spunând că nu au protecție de la palat și i-au acuzat pe asistenți că au scurs în mod activ și au „plantat” povești împotriva lor, ca parte a unui joc „murdar”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...