Cum arată mașina pe care și-a cumpărat-o fiica lui Gigi Becali. Alexandra a plătit 500.000 de euro

Beatrice Dumitru 27.03.2023, 15:56
Cum arată mașina pe care și-a cumpărat-o fiica lui Gigi Becali. Alexandra a plătit 500.000 de euro

Fiica cea mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra, se poate considera o răsfățată a sorții pentru că tatăl săi este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Zilele trecute ea a fost văzută la volanul unui bolid cu care a defilat prin Capitală și pentru care a scos din cont 500.000 de euro. Iată cum arată mașina.

Cum arată mașina Alexandrei Becali

Gigi Becali avea la finalul anului 2022 o avere estimată între 325 și 425 de milioane de euro. Patronul echipei FCSB a câștigat banii și din fotbal, dar, în special, din imobiliare, fiind pe poziția 18 în TOP 300 Capital, cei mai bogați români. Cu o astfel de avere, fiicele afaceristului din Pipera își permit orice extravaganță.

Dovadă stă și bolidul de lux cu care Alexandra Becali a făcut furori pe străzile Capitalei. Este vorba despre un superb Rolls-Royce Cullinan, care valorează nu mai puțin de 500.000 de euro. Până nu demult, fiica cea mijlocie a lui Gigi Becali conducea un Bentley-ul de 250.000 de euro.

Cum arată mașina pe care și-a cumpărat-o fiica lui Gigi Becali. Alexandra a plătit 500.000 de euro
Mașina Alexandrei Becali, Royce Rolls Cullinan.

Gigi Becali lasă clubul de fotbal fetelor sale

Gigi Becali a spus în mai multe rănduri că vrea să se retragă din fotbal și că vrea să își lase cele trei fete la conducerea clubului FCSB. Acesta a dezvăluitcă aceasta este una dintre strategiile pe care le gândește.

Mai durează puțin și o să vezi cum ies eu din fotbal. Dacă nu, atunci îmi pun fetele acționar și am terminat cu mizeriile voastre. Ori dau 33% la fete, ori le scap de o povară. Nici nu le interesează pe fetele mele. Aia mică e mai…Dar nu le interesează pe ele cu fotbalul. E moștenirea familiei mele, nu las doar unei fete, las la toate trei. Împart în trei”, spunea afaceristul din Pipera.

Gigi Becali, patronul formației FCSB, are trei fete: Theodora, Alexandra și Cristina, iar prima este căsătorită din 2019 cu Mihai Mincu și au împreună o fetiță. Cei doi se ocupă cu afaceri pe piața imobiliară și construiesc blocuri de lux în Pipera.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...