Cum arată mașina de zeci de mii de euro luată de Becali jucătorului preferat. Patronul FCSB a anunțat că îi va crește și salariul

Andrei Cezar 08.02.2022, 15:56
Cum arată mașina de zeci de mii de euro luată de Becali jucătorului preferat. Patronul FCSB a anunțat că îi va crește și salariul

Octavian Popescu este considerat unul dintre cei mai talentați tineri jucători din Liga 1. El a avut evoluții constant bune în tricoul roș-albaștrilor în ultimul an și a intrat rapid în grațiile patronului echipei FCSB. Nu de puține ori Gigi Becali și-a ridicat în slăvi „perla”, iar latifundiarul speră să obțină în viitor o sumă importantă din transferul său.

Până atunci, însă, acantul de 19 ani are parte de tratament preferențial la FCSB. Patronul echipei i-a făcut cadou o mașină de 30.000 de euro și i-a promis că îi va crește și salariul.

Cum arată mașina pe care Gigi Becali i-a făcut-o cadou lui Tavi Popescu

În acest sezon din Liga 1, Octavian Popescu are 6 goluri și 3 pase decisive în cele 20 de partide jucate. El a reușit două goluri de generic, în meciurile cu CFR Cluj și Dinamo, iar evoluțiile sale l-au făcut pe Gigi Becali să exulte.

Latifundiarul speră să să își poată vinde „perla” cu 50 de milioane de euro dacă va fi convigător în jocuri, dar până atunci îi creează tot confortul pentru ca jucătorul să nu aibă nicio grijă și să gândească doar la fotbal. Recent, omul de afaceri a mărturisit că i-a cumpărat atacantului o mașină de 30.000 de euro. Este vorba de un Mercedes-Benz CLA model 2020.

Tânărul și-a prezentat „bijuteria” pe rețelele de socializare. El a fost însoțit de colegii Andrei Cordea și Ianis Stoica în momentul când a mers să o ridice.

Tavi Popescu are un salariu modest la vicecampioana României, comparativ cu remunerațiile altor colegi de-ai săi. Atacantul de 19 încasează doar 3.000 de euro lunar, dar Gigi Becali a promis că pe lângă mașină o să îi mărească și salariul.

Cum arata masina de zeci de mii de euro luata de Becali jucatorului preferat. Patronul FCSB a anuntat ca ii va creste si salariul

„De Moruțan am zis că și-a luat mașină de pește și a vândut-o după ce am spus”

Lui Tavi Popescu, cu drag o să-i măresc salariul. 3000 are și nu zice omul nimic. Păi da, dar i-am cumpărat mașină acum, de 30.000! El și-a ales-o, una frumușică, simplă, nu de pește. Da, de Moruţan am zis că şi-a luat maşină de peşte. Și a vândut-o după ce am spus eu.

E cuminte! Tavi Popescu joacă pe liber, i-a dat-o de două ori lui Coman ca s-o bage, el în alte situații o prelua direct în poartă. Coman trebuia să dea două goluri. Pe urmă i-a pasat și lui Cordea”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Mașina „de pește” la care face referire Gigi Becali și pare și-o cumpărase Olimpiu Moruțan era un BMW Seria 8 de peste 100.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe