Cum arată Maria Radu la 45 de ani. Cântăreaţa a dezvăluit secretul siluetei sale: „Alimentația contează foarte mult” (Exclusiv)

Stan Filon, Alexandrina Toader 23.03.2021, 20:15

Cântăreața Maria Radu arată ca la 20 de ani, deși au trecut mai bine de 45 de ani de la nașterea sa. Artista se menține într-o formă foarte bună, iar acum a spus care este, de fapt, secretul frumuseții sale! În plus, cântăreața lucrează la piese noi, așteptate de public.

Wow, cum arată Maria Radu la 45 de ani

Maria Radu este o cântăreață cunoscută în showbizz-ul din România. A avut colaborări de senzație cu trupa ”Vank”, dar și cu ”Timpuri noi”. “Zbor” și “Dorul” sunt două dintre piesele lansate de Maria Radu, iar hit-ul ”Lângă inima mea vine inima ta”, alături de Cornel Ilie, din trupa Vank, i-a adus un plus de popularitate.

Pandemia de coronavirus a pus însă frână concertelor și aparițiilor publice. Maria Radu muncește totuși, în secret, la câteva melodii noi: “În momentul de față lucrez la câteva piese, pentru un proiect solo, pentru când o să își revină lucrurile. De asemenea, în viitorul apropiat, voi mai avea o colaborare cu un coleg de breaslă, însă voi aborda un alt gen muzical față de ce am cântat până acum. Când o să prindă un contur voi veni cu toate detaliile, cu cine lucrez mai exact, dar și despre cine este vorba”.

Cum arata Maria Radu la 45 de ani
Cum arata Maria Radu la 45 de ani

Pandemia de coronavirus a dus-o la sapă de lemn

Artista ne-a declarat cu mâna pe inimă că nu îi este deloc ușor, din punct de vedere financiar, deoarece pandemia de coronavirus a anulat toate concertele și toate aparițiile publice. ”Eu sper, în fiecare zi, că o să se întâmple o minune. În ceea ce privește latura financiară, am avut câteva mici economii și am apelat la ele plus că am fost ajutată foarte mult și de familia mea, am avut noroc de ei. Consider că măsurile luate de autorități în ceea ce privește domeniul artistic, și nu numai, sunt aberante și nejustificate. Pentru mine, muzica este o lumină în sufletul omului. Prin artă, prin muzică, puteam și putem și acum să schimbăm ceva în bine, să fie lucruri pozitive pentru oameni”.

Dar cum se menține tânără și frumoasă? Ei bine, maria radu ne-a spus toate secretele sale. face foarte multă mișcare și, în plus, a renunțat de ani buni să mai mănânce carne. “Sportul face parte din mine, fac mișcare de la vârstă de șase ani și nu concep ca din viața mea să fie exclus sportul. Îmi place să schiez, să alerg în natură, să merg la sală, să fac yoga.

Plus că alimentația contează foarte mult, contează ce mănânci, câtă apă bei și cum gândești. Toate, cumulate, te ajuta să trăiești în armonie cu tine și cu natura. Totodată, un lucru care mă ajută foarte mult la aspectul meu fizic este faptul că sunt vegetariană de 13 ani și de doi ani sunt vegană”, ne-a declarat artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...