Cum arăta Maria Constantin în urmă cu doar câţiva ani. Transformarea cântăreţei e vizibilă

Badea Violeta 28.01.2022, 14:22

Maria Constantin este una dintre cele mai controversate artiste de la noi din țară. Cariera, relațiile sentimentale, aparițiile TV și pasiunea pentru operațiile estetice sunt cele care au adus-o în lumina reflectoarelor de-a lungul timpului. Cântăreața de muzică populară se numără printre vedetele ce au apelat la ajutorul intervențiilor estetice pentru a arăta mai bine. Transformarea este ridicală. Nu o să-ți vină să crezi cum arăta în urmă cu doar câţiva ani!

Maria Constantin e de nerecunoscut

Maria Constantin, în vârstă de 34 de ani, este de nerecunoscut. De-a lungul anilor, cunoscuta cântăreață de muzică populară și-a făcut numeroase operații estetice. Aceasta și-a schimbat aproape în totalitate fizionomia și nu pare convinsă că se va opri aici.

Maria Constantin are până acum o serie de operații la nivelul feței, care au costat-o în jur de 4000 de lei. Concret, artista a optat pentru stilizarea sprâncenelor și a buzelor. Aceasta este o procedură tot mai răspândită în țara noastră.

Practic, femeile care au o astfel de intervenție nu mai au nevoie de anumite produse pentru conturul buzelor și nici nu mai trebuie să petreacă foarte mult timp la machiaj.

„Da, sunt la modă aceste proceduri și toate femeile cochete apelează la ele. Nu sunt intervenții ieșite din comun, ba din contra, unele sunt foarte uzuale.

Mi le-am făcut pentru mine. E normal să arăt bine. Sunt femeie și trebuie să am grijă de mine. Acum nu mai am nevoie de make-up, poate doar fond de ten.

Mi-am dorit sprâncene mai conturate, mai dese și o altă formă, iar prietena mea, Elisabeta Vlădescu, mi-a făcut cele mai frumoase sprâncene.

Sunt mulțumită și de buze. Urmează să se vadă rezultatul în câteva zile, acum sunt puțin umflată”, a declarat artista, citată de Click.

Maria Constantin, transformare radicală. Ce operație și-a făcut vedeta. ”Asta mi-am dorit”
Maria Constantin

Ce intervenție și-a făcut Maria Constantin anul trecut

În afară de procedura pe care am precizat-o mai sus, Maria Constantin și-a pus și silicoane în urmă cu un an. Comparând câteva fotografii din trecut cu cele actuale, ai zice că sunt două persoane total diferite.

„Eu nu am avut nevoie de sâni mari, ci mi-am dorit doar ridicare. După naştere, corpul trece prin anumite transformări, mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului.

Domnul doctor Pascal Dameh a ales un implant ergonomic. Nu am avut dureri deloc. Poate doar din cauza benzii care se pune peste sâni am avut un disconfort, în rest totul este ok, mă simt foarte bine”, a mărturisit Maria Constantin, după intervenție.

Cântăreața a devenit cunoscută în urma scandalurilor cu fostul soț, regretatul Marcel Toader, de care a divorțat în 2017.

Înainte de acest mariaj, Maria Constantin a mai fost căsătorită cu cântărețul de muzică populară, Ciprian Tapota, de care s-a sperat în 2014. În prezent, vedeta se iubește cu Robert Stoica.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...