Cum arată Loredana Groza atunci când merge la piață, în București. Cine îi cară plasele cu cumpărături

Stan Filon 20.04.2022, 19:29

Loredana Groza ne-a obișnuit cu aparițiile sale impecabile în public. De câte ori apare pe scenă sau la evenimente mondene, vedeta este fără cusur și ridică mereu semne de întrebare legate de vârsta ei, pe care nu și-o arată deloc. Ei bine, cântăreața a fost surprinsă de fotoreporterii Playtech.ro la cumpărături, iar românii o pot vedea acum așa cum arată Loredana Groza când merge la piață.

Iată cum arată Loredana Groza atunci când merge la piață

Loredana Groza reprezintă un nume cu greutate în showbiz-ul din România. A fost vedetă pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, iar după Revoluție a devenit o adevărată divă, fiind printre puținele cântărețe care au avut succes atât în comunism, cât și pe timpul democrației.

Loredana Groza a dat dovadă că se poate oricând reinventa și poate cânta multe genuri muzicale, reușind să aibă succes de fiecare dată. Șlagărele ei de altădată s-au transformat acum în hituri și fanii o adoră. Aparițiile sale sunt mereu impecabile și arată parcă mai bine decât în tinerețe, la vârsta de 51 de ani.

Cum arata Loredana Groza atunci cand merge la piata
Cum arata Loredana Groza atunci cand merge la piata

La piață cu asistenta personală

Vedeta a fost surprinsă de fotoreporterii Playtech.ro la cumpărături, în piața Băneasa, din Capitală. Ajutată de asistenta sa, Loredana a făcut câteva cumpărături pentru Săptămâna Mare. Se pare că vedeta ține post, deoarece a cumpărat doar legume. A ales fasole, dar și câteva salate verzi proaspete, cât și câteva legături de ceapă verde.

Loredana Groza a fost îmbrăcată casual. A purtat o pereche de pantaloni bej, o jachetă asortată în aceeași culoare, o bluză neagră și pantofi sport. În plus, cântăreața și-a ascuns cât de mult a putut identitatea sub o pereche mare de ochelari fumurii. Lori și-a pus plasele cu alimente în portbagajul său încăpător de la Range Rover și a plecat spre casă.

Loredana arată cu siguranță mai bine decât în tinerețe, iar românii au început să vorbească despre eventualele operații pe care le-ar fi suportat pentru a arăta cât mai bine. Vedeta îi contrazice și spune că nu a apelat la ajutorul operațiilor estetice, ci mănâncă doar sănătos și face foarte mult sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...