Cum arăta Lora când a apărut prima oară la TV. Nu mai seamănă deloc, parcă ar fi două persoane diferite

Iancu Andreea 27.09.2021, 17:59
Cum arăta Lora când a apărut prima oară la TV. Nu mai seamănă deloc, parcă ar fi două persoane diferite

Laura Petrescu, devenită celebră cu numele Lora, este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, după ce cariera sa muzicală a consacrat-o. Cu o voce bună și o apariție mereu inspirată, fosta prezentatoare „Vorbește lumea” a cucerit inimile fanilor săi. Totuși, puțini își mai amintesc cum arăta Lora când a apărut prima oară la TV. Artista nu mai seamănă aproape deloc cu aspectul său fizic din prezent.

Cum arăta Lora când a apărut prima oară la TV. Artista este de nerecunoscut

Astăzi este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, având o mulțime de fani, care o apreciază pentru calitățile sale muzicale, admirând totodată și formele sale de invidiat. Totuși, puțini își mai amintesc cum arăta Lora când a apărut prima oară la TV. Vedeta, astăzi în vârstă de 39 de ani, s-a lansat în anii 2000, în cadrul unei emisiuni celebre la acea vreme „Star Factory”, difuzată pe atunci la Prima TV.

În 2003, la vârsta de numai 21 de ani, Lora a apărut drept concurentă în cadrul show-ului de talente, însă imaginea sa era complet diferită de cea de astăzi. Artista avea părul roșcat și nu era la fel de aranjată precum în prezent. Look-ul vedetei era unul în ton cu vremurile, însă vocea inconfundabilă a ajutat-o să se remarce în concurs. Într-o înregistrare de atunci, Lora apare alături de Japhet Niven, interpretând „Endless Love”.

Artista s-a remarcat în trupa Wassabi

Deși a participat la concursul de talente, Lora nu a reușit să se impună abia în anul 2006, alături de alte membre ale trupei Wassabi. Formația a fost înființată de către Marius Moga și a reunit, pe lângă Lora, pe Ramona Sora, Luiza Luca și Veronica Alexandra Tecaru. Trupa nu a rezistat însă, în anul 2009, iar Lora a debutat în cariera solo.

Anii au trecut iar vedeta s-a transformat în mod spectaculos. Aceasta a trecut de la nuanța de roșcat de la debutul său la „Star Factory” la părul blond. În plus, de la aspectul unei tinere banale a ajuns să fie considerată o femeie extrem de senzuală, cu forme de invidiat și mereu afișând ținute spectaculoase, care o pun în valoare. Dincolo de muzică, Lora s-a remarcat și în postura de prezentator, având numeroase apariții la diferite posturi TV, precum emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV. De asemenea, artista a fost și jurat, în cadrul show-ului de la Antena 1, „Next Star”, acolo unde a putut să își spună părerea cu privire la prestațiile tinerelor talente.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...