Cum arată Lavinia Pârva în costum de baie la 37 de ani. E cu adevărat o femeie superbă

Dumitrică Roxana 28.07.2022, 21:47
Cum arată Lavinia Pârva în costum de baie la 37 de ani. E cu adevărat o femeie superbă

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au plecat într-o vacanță de vis, acolo unde se bucură din plin de soare și de căldura. Soția marelui artist a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu ea în costum de baie.

Cum arată Lavinia în costum de baie

Pe rețelele de socializare, Lavinia Pârva a încărcat mai multe fotografii cu ea în costum de baie. Soția lui Ștefan Bănică are o siluetă de invidiat și a reușit să revină la kilogramele pe care le avea înainte să nască.

Lavinia Pîrva a aprins imaginația întregii suflări masculine din mediul online, după ce a îmbrăcat un costum de baie întreg, de culoare neagră, care i-a complimentat silueta de clepsidră și formele apetisante.

Lavinia se mândreşte cu un abdomen tonifiat şi forme îndrăzneţe, lucru care îi face pe fanii artistei să spună că soţul său este cu adevărat norocos. Celebra artistă se bucură de soare, plajă și relaxare alături de familie. Plecată în vacanțăalături de familia sa, fosta componentă a trupei Spicy se relaxează într-un resort de lux din Bulgaria, numit Reina del Mar.

Cum se menţine în formă vedeta

Lavinia Pârva, în vârstă de 37 de ani, a devenit mămică prima oară în 2019. Încă de atunci se glumea pe seama sa că a luat mai multe kilograme în plus, dar ultimele fotografii postate pe internet arată că a revenit la forma din vremurile când poza în Playboy. Lavinia Pârva a povestit cum a reuşit să slăbească peste 30 de kilograme. Ea a explicat că are mare grijă la ceea ce mănâncă, chiar dacă sunt şi perioade când nu mai ţine cont.

,,M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Am încercat Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”, a declarat Lavinia Pîrva.

O dietă draconică, iată, care menține jumătate de zi stomacul gol, dar care în cazul doamnei Bănică a dat rezultate. Foarte important este ca oricine își dorește să slăbească, simte că are nevoie, să se adreseze înainte de toate specialistului nutriționist.

Urmăriți Impact.ro și pe