Cum arată, la aproape 15 ani, fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache. Imagini rare cu băiatul celor doi. Foto

Diana Radu 04.07.2020, 13:51

Prezentatoarea TV, Iuliana Marciuc și artistul Adrian Enache formează un cuplu de peste două decenii. Însă, dacă ei sunt celebri și îi cunoaște foarte multă lume, puțini știu cum arată fiul acestora David. Asta pentru că cei doi au fost mereu extrem de discreți cu expunerea acestuia.

Cum arată fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache

David Mihnea, fiul celor două vedete are 15 ani și este mândria părinților săi. Însă, adolescentul nu pare atras de domeniile în care activează părinții săi, ci este pasionat de regie, film și actorie. Indiferent de ce ar alege, atât Iuliana cât și Adrian îl vor susține. Mai mult, tatăl său și-a exprimat deja dorința de a cânta într-un film regizat de fiul său. Pe lângă David, Adrian mai are o fată de 23 de ani, Diana, dintr-un mariaj anterior.

„Daviduțu e pe zona regie, film, actorie. Îmi doresc să regizeze un spectacol. Și să joc și să cânt împreună cu fiica mea în acel spectacol regizat de fiul meu. Îmi doresc să cânt cu fiica mea, într-un spectacol regizat de fiul meu”, a declarat Adrian Enache la un moment dat.

iuliana marciuc, adrian enache, fiu
Iuliana Marciuc și Adrian Enache

Iuliana Marciuc și Adrian Enache nu s-au căsătorit niciodată

Cele două vedete s-au cunoscut în 1995 și au ajuns să aibă una dintre cele mai logetive povești de dragoste, deși au trecut prin nenumărate „suişuri şi coborâşuri”. Însă, cu toate acestea nu au ajuns niciodată în fața altarului. Prezentatoarea TV a mărturisit că prioritățile li s-au schimbat odată cu venirea pe lume a fiului lor David. În plus, vedeta este de părere că iubirea nu stă într-un act.

Atât Iuliana, cât și Adrian Enache au fost căsătoriți anterior. Cântărețul s-a despărțit de Corina, mama fiicei lui, în anul 2009, pentru a putea fi oficial cu Iuliana Marciuc.

„Cred, până la urmă, că această hârtie, care e doar o hârtie, ajunge să facă o schimbare la nivel mental, în care nu mai reuşeşti să treci peste impasurile inerente dintr-un cuplu decât printr-un divorţ, ceea ce nu cred că e cazul. Cred că oamenii se grăbesc foarte mult când iau această decizie şi, până la urmă, hârtia asta nu face decât să creeze probleme, iar dacă vrei să faci lucruri sau să construieşti ceva împreună, poţi construi şi fără să fii căsătorit”, a declarat Iuliana Marciuc.

Urmăriți Impact.ro și pe