Cum arată, la 16 ani, fiica prezentatoarei Teo Trandafir. Maia s-a transformat într-o tânără superbă. Foto

Andrei Cezar 07.06.2020, 10:26

Maia, fiica prezentatoarei Teo Trandafir, a avut o apariție de senzație în platoul emisiunii pe care mama ei o moderează la Kanal D. Nu mai este fetița pe care o știam cu toții. Acum s-a transformat într-o domnișoară foarte frumoasă, care se machiază și se îmbracă la modă.

Cum arată Maia Trandafir, la 16 ani

Mulți ne-o aducem aminte pe Maia pe când era un copil foarte drăgălaș și extrem de iubit de mama ei, prezentatoarea Teo Trandafir. Aparițiile sale publice nu au fost foarte dese în toți acești ani, Teo știind cum să o protejeze pe micuța ei de luminile reflectoarelor și de întrebările iscoditoare ale unor jurnaliști.

Iată că anii au trecut, iar Maia are acum 16 ani. S-a transformat într-un mod spectaculos: din fetița gingașă a devenit o domnișoară superbă. Cea mai recentă apariție a ei în public a fost chiar de ziua mamei sale, la începutul lunii, atunci când i-a făcut o surpriză, intrând în platoul emisiunii pe care Teo o prezintă.

Apariția ei a întecut toate așteptările. Dacă mulți s-ar fi așteptat să vadă o fată timidă și cu emoții în fața camerelor, ei bine nu a fost deloc așa. A intrat plină de energie în platou, și-a îmbățișat mama și i-a adresat cele mai frumoase urări. Și look-ul ei este schimbat. Acum se machiază, are câteva șuvițe decolorate, iar stilul vestimentar este tineresc și în pas cu moda.

Cum arată, la 16 ani, fiica prezentatoarei Teo Trandafir. Maia s-a transformat într-o tânără superbă. Foto
Cum arată, la 16 ani, fiica prezentatoarei Teo Trandafir. Maia s-a transformat într-o tânără superbă. Foto

Legătura specială dintre cele două. Cum i-a povestit Teo fiicei sale că a adoptat-o

Maia a ajuns pentru prima oară în brațele mamei sale pe când era doar un bebeluș. Teo a vorbit întotdeauna deschis în spațiul public despre adopția fiicei sale, iar fetei nu i-a ascuns niciodată acest lucru. Încă de când era foarte mică a discutat cu ea despre această temă. Așa cum spune chiar prezentatoarea, viața ei a căpătat culoare din primul moment în care a strâns-o pe Maia în brațe.

„I-am spus undeva la 2 ani şi jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur şi simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza şi mi-a rămas momentul întipărit în minte.

Am întrebat-o: «Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau». Şi a început să mă întrebe: 1Dar înainte de a veni eu, păsările astea erau?» ;«Nu»; «Şi tu ce făceai?»; «Eu plângeam»; «De ce?»;«Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, şi atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearşaf»; «Şi unde m-au pus?»

M-am dus în curte şi i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii şi, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să îşi imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinaţie, câtă esenţă a adus în viaţa mea”, a povestit vedeta de la Kanal D.

De altfel, teo a postat și un mesaj pe pagina ei de Instagram despre fiica ei, care a topit inimile fanilor.

”Iubirea unei vieti. Cum o fi sa știi ca ești iubirea unei vieti, copilul meu, ca n-am înțeles pana acum, explica-mi tu, te rog, ca tu știi… Cum de Dumnezeu m-a ales tocmai pe mine, pentru un asa miracol, care ești tu? Anii trec, iar întrebările mele rămân. Veșnic mirata de bucuria de a vedea un curcubeu in formare, ma declar fericita. Semnătura: orice mama din lumea asta. ♥️♥️♥️” a scris Teo Trandafir pe pagina sa de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe