Cum arăta Kate Middleton, soția Prințului William, în adolescență. Motivul banal pentru care colegii de școală râdeau de ea

bogdan 24.09.2019, 14:50
Cum arăta Kate Middleton, soția Prințului William, în adolescență. Motivul banal pentru care colegii de școală râdeau de ea

Acum toată lumea o respectă și îi adresează vorbe de laudă, dar înainte lucrurile nu stăteau tocmai așa. Kate Middleton, devenită Ducesa de Cambridge după căsătoria cu Prințul William, a avut mult de tras în adolescență. În anii de școală, colegii obișnuiau să râdă de ea dintr-un motiv de-a dreptul banal. E drept că zilele acelea au apus, însă cele petrecute și-au lăsat amprenta asupra ei.

Cum arăta Kate Middleton în adolescență

Are o siluetă suplă în prezent, dar în anii adolescenței Kate Middleton avea cu câteva kilograme în minus, lucru care nu o avantaja în fața colegilor săi de școală.

Aceștia obișnuiau să râdă de ea din pricina faptului că era mult prea slabă. În plus, faptul că era o fire retrasă reprezintă un alt aspect care a atras după sine comentariile răutăcioase ale colegilor de școală.

Kate Middleton, înainte să fie cunoscută în întreaga lume. Soția Prințului William nu era pe placul colegilor de școală
Kate Middleton, înainte să fie cunoscută în întreaga lume
Kate Middleton, înainte să fie cunoscută în întreaga lume
Kate Middleton, înainte să fie cunoscută în întreaga lume

Era genul care prefera să treacă neobservată, motiv pentru care nu era neapărat pe placul celorlalți.

”Era o fată înaltă, slabă, palidă, timidă”, își amintește una dintre colegele ei, Jessica Hay, conform unui articol apărut în presa străină.

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, mamă a trei copii

Lucrurile s-au schumbat pentru Kate, acum fiind una dintre cele mai respectate personalități din lume. Căsătoria cu Prințul William a adus-o în sânul familei regale britanice și a ajutat-o să câștige un statut respectat și apreciat de toată lumea.

Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copii. O familie respectată în întreaga lume
Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copii

Cei și-au construit un cămin bine sudat și unit și au devenit părinții a trei copii. În plus, dacă este să ne luăm după zvonurile apărute în ultima perioadă, Kate ar urma să devină din nou mamă. Cel puțin așa le-ar fi spus Prințesa Charlotte colegilor la școală.

”Era foarte entuziasmată şi spunea că abia aşteaptă. A fost un anunţ incredibil, chiar în prima ei săptămână de şcoală“, le-a spus celor de la New Idea o sursă regală.

Urmăriți Impact.ro și pe