Cum arăta Ivana Knoll înainte de operațiile estetice. Bruneta care a încins spiritele la Cupa Mondială de fotbal e complet transformată. Galerie foto

Beatrice Dumitru 18.12.2022, 09:52

Naționala Croației a fost susținută la Campionatul Mondial 2022 de cea considerată cea mai frumoasă femeie prezentă la turneul final din Qatar. Ivana Knoll a aprins imaginația bărbaților și a atras atenția presei cu ținutele sale afișate la partidele favoriților. Dar înainte de a fi o brunetă senzuală și sexy, aceasta arăta cu totul altfel. Cum era Ivana Kroll blondă.

Cum arăta Ivana Kroll blondă

Croaţia a câştigat medaliile de bronz la Campionatul Mondial din Qatar, după ce a învins echipa Marocului, scor 2-1, în finala mică, declanșând fiesta pe străzile din Zagreb, unde mii de oameni au cântat și s-au bucurat. Dar cea mai înflăcărată suporteră a Croației a sărbătorit în tribună performanța favoriților.

Ivana Kroll (29 ani), a încins imaginația bărbaților și a atras atenția presei în fiecare zi în Qatar prin felul ei provocator de a se îmbrăca. Dar înainte de a deveni o bombă sexy, aceasta arăta cu totul altfel. Era blondă și nu avea forme așa apetisante, dar a recurs la câteva operații estetice și și-a schimbat și culoarea părului, acum fiind brunetă.

Cum arăta Ivana Knoll înainte de operațiile estetice. Bruneta care a încins spiritele la Cupa Mondială de fotbal e complet transformată. Galerie foto
Ivana Kroll, în perioada adolescenței.

Cu ce se ocupă Ivana Kroll și ce avere are

Ivana Kroll s-a născut în Germania, la Frankfurt, unde a trăit pâna la vîrsta de opt ani, dar are părinți din Croația. Ea a studiat în Bosnia & Herțegovina, a făcut un liceu privat și a absolvit apoi o specializare de design în Croația, la Zagreb, după care a făcut facultatea la Rijeka.

Datorită fizicului său a fost fotomodel și s-a aflat printre finaliste la Miss Croația 2016, însă a decis să urmeze o carieră de designer vestimentar și și-a deschis o firmă care produce lenjerie intimă. În mare parte din timpul său, Ivana se ocupă de promovarea sa și a companiei sale pe Instagram, unde a ajuns la peste 3.2 milioane de urmăritori după Cupa Mondială, activitate din care câștigă mulți bani. Averea sa a ajuns la aproape 1.5 milioane de dolari, potrivit publicației Surprisesports.

Ivana Kroll nu vorbește despre viața sa personală, dar, deși a fost mereu asociată cu sportivi, ea susține că trăiește o poveste de iubire de mai mulți ani cu un arhitect.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...