Cum arăta Iuliana Tudor, în adolescență. Imagini rare. Vedeta TVR1 împlinește, azi, 43 de ani

Madlen Moraru 16.06.2020, 20:33

Iuliana Tudor, vedeta TVR1, a împlinit frumoasa vârstă de 43 de ani, în această marți. Prezentatoarea de televiziune cu o vastă istorie în media ar fi putut fi unul dintre cele mai de succes fotomodele de la noi din țară. Dar a renunțat la acest vis pe care îl avea în adolescență. Totodată, în mai multe fotografii cu aceasta din respectiva perioadă se poate observa prin ce transformări a trecut șatena.

Cum arăta Iuliana Tudor, în adolescență. Imagini rare

Iuliana Tudor a împlinit vârsta de 43 de ani pe 16 iunie. Frumoasa prezentatoare visa în anii adolescenței să devină un manechin de succes, dar a renunțat din pricina tatălui său la un asemenea vis. Totodată, aceasta are o experiență în lumea televiziunii de peste 15 ani și este una dintre cele mai cunoscute vedete TV din România. Pe vremea adolescenței, aceasta avea trăsături foarte delicate și își purta părul lung, fie tuns mediu și cu un breton, în copilărie.

Cum arăta Iuliana Tudor, în adolescență. Imagini rare. Vedeta TVR1 împlinește, azi, 43 de ani
Iuliana Tudor, vedeta TVR, arată de milioane la vârsta de 44 de ani

Vedeta TVR1 împlinește, azi, 43 de ani

Iuliana Tudor se află deja de câțiva ani la cârma emisiunii Vedeta populară, de la TVR 1. Prezentatoarea a împlinit astăzi 43 de ani și a transmis cu acest prilej un mesaj aniversar pe Facebook. Fanii săi nu s-au lăsat mai prejos, pentru că șatena a fost asaltată cu un număr impresionant de mesaje de felicitare și urări de bine. Cei care o urmăresc la TV i-au transmis toate acestea prin intermediul secțiunii de comentarii de pe rețeaua socială.

”Astăzi e ziua mea. În anul pandemiei, așa cum o să-l ținem minte, am împlinit 43 de ani. Timpul meu înseamnă viață trăită. Așa e fiecare zi. Nu contează câți ani de viață ai, ci câtă viață ai în ei. De aceea, râd, mă joc, dansez, cânt, dăruiesc, iubesc, cred, iert, muncesc, ocrotesc, sper, visez, lupt, cad și mă ridic, zbor. Trăiesc și mă bucur de tot cu recunoștință! Fotografia aceasta surprinde exact starea de spirit! Ceea ce vă doresc și vouă! Fiecare zi e o sărbătoare, a vieții! Vă pup cu drag pe toți!”, a transmis Iuliana Tudor în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe