Cum arată Iulia, soția lui Cristian Popescu Piedone. Cei doi sunt de 30 de ani împreună

Iancu Andreea 08.04.2021, 09:24

Despre Cristian Popescu Piedone se cunoaște faptul că este parte în procesul care se judecă în încercarea de a scoate la iveală vinovații tragediei de la Colectiv. Cu toate acestea, despre viața personală a actualului primar de la Sectorul 5 din București se cunosc destul de puține lucruri. Viața de familie a lui Cristian Popescu Piedone se învârte de 30 de ani în jurul unei singure femei, Iulia, soția edilului, despre care acesta a vorbit recent.

Cristian Popescu Piedone și Iulia, soția lui, împart și bune și rele de 30 de ani. Cei doi vor deveni bunici pentru a patra oară

Primarul Sectorului 5 al Capitalei se poate considera un bărbat împlinit. Dincolo de cariera sa politică, Cristian Popescu Piedone are o familie frumoasă alături de soția lui, Iulia, dar și de copiii și nepoții cuplului. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Vlad, și o fiică, Ana Maria. La rândul lor, căsătoriți fiind, copiii primarului au adus multă bucurie în familie atunci când i-au făcut bunici pe părinții lor. Astfel, Vlad Popescu, actual deputat de Suceava, are doi copii, un fiu, botezat de Andra și Cătălin Măruță și o fiică. Pe de altă parte, Ana Maria, fiica edilului, a adus și ea pe lume o fetiță și urmează să îl facă bunic pentru a patra oară pe Cristian Popescu Piedone.

În premieră, dacă tot suntem aici, să faceți rectificări, nu aveați de unde să știți, fata mea e însărcinată, voi mai avea o nepoată. Voi fi bunic de patru nepoți.(…) Iar, fetele, când vin ele și mă calcă pe picioare, se dau cu ruj pe buze, și stau să mă machieze toată ziua…Vă dați seama, vin seara acasă, de multe ori am probleme, dar zâmbesc doar pentru ei. De la ei mă încarc și am puterea să merg și a doua zi mai departe, a mărturisit Cristian Popescu Piedone în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Edilul a făcut dezvăluiri incredibile în platoul emisiunii
Edilul a făcut dezvăluiri incredibile în platoul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai

„Este tot ce am mai strălucit pe lume, este steaua mea polară”

Și pentru că are o familie atât de numeroasă și frumoasă, Cristian Popescu Piedone recunoaște că își găsește mereu echilibrul alături de cei dragi, dar mai cu seamă de soția lui, Iulia, cu care îşi împarte viaţa de mai bine de 30 de ani. Despre partenera sa de viață, edilul spune că este steaua care îl ghidează.

Iulia este tot ce am mai strălucit pe lume, este steaua mea polară! Îmi iubesc sotia, îmi iubesc familia. Familia este, de fapt, Olimpul meu, acolo sunt eu Zeu! Familia este toată puterea mea, de unde mă încarc, a mai povestit Piedone, la Kanal D.

Cristian Popescu Piedone alături de soția și cei doi copii ai cuplului foto - Facebook
Cristian Popescu Piedone alături de soția și cei doi copii ai cuplului
foto – Facebook

Edilul riscă o pedeapsă după gratii. Judectorii vor lua decizia luna aceasta

Dincolo de viața frumoasă de care se bucură în familie, Cristian Popescu Piedone traversează o perioadă dificilă, după ce a ajuns să fie acuzat în dosarul „Colectiv”, în urma tragediei din clubul cu același nume. Edilul ar fi responsabil de abuz în serviciu și abuz în eliberarea autorizaţiei şi acordului de funcţionare dat clubului Colectiv. La momentul izbucnirii incendiului, localul funcționa fără aviz ISU. Cu toate acestea, Cristian Tudor Popescu se consideră nevinovat.

Am să încep prin a va spune pe care le-am spus şi în faţa domnului judecător, în instanţă:

În ciuda nevinovăției susținute de către primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone riscă, după şase ani de la tragedie, o pedeapsă după gratii de 15 ani. Decizia judecătorilor este așteptată chiar în cursul acestei luni.

Nu cer decât o dreptate şi un adevăr! Dacă există o normalitate în ţara asta, eu nu am ce să caut în această poveste!, susține edilul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...