Cum arată iubitul Gianinei din Las Fierbinți. Anca Dumitra s-a afișat cu el în public

Diana Radu 07.07.2020, 09:47
Cum arată iubitul Gianinei din Las Fierbinți. Anca Dumitra s-a afișat cu el în public

Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Gianina în serialul de Pro TV, Las Fierbinți este foarte diferită în viața reală. Spre deosebire de Gianina, Anca are o relație serioasă pe care preferă însă să o țină departe de ochii publicului.

Cu cine se iubește în viața reală Gianina din Las Fierbinți

Anca Dumitra din Las Fierbinți este una dintre actrițele cele mai îndrăgite de la Pro TV. Serialul are un succes imens, iar personajele lui se numără de o notorietate binemeritată. Pe lângă faptul că are un rol de ”păpușică” naivă, Gianina le-a atras atenția telespectatorilor și cu frumusețea ei. Mulți s-au întrebat imediat dacă așa o fată este singură sau are iubit.

Actrița în vârstă de 32 de ani este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală. Drept pentru care nu se știe încă numele iubitului său, însă cei doi au fost surprinși recent împreună. Iar dacă Gianina reușește să atragă atenția mai multor bărbați din sat, Anca Dumitra este fidelă unui singur bărbat cu care are o relație stabilă.

„Gianina îl are și pe Robi, și pe Giani. Gianina are mai mulți. Însă Anca Dumitra este discretă”, a mărturisit actrița, acum ceva timp în direct „La Măruță”.

gianina, las fierbinti, iubit
Cu cine se iubește în viața reală Gianina din Las Fierbinți

Anca Dumitra, despre rolul din Las Fierbinți

Anca Dumitra a oferit detalii surprinzătoare despre rolul Gianinei, din celebrul serial de comedie, difuzat de PRO TV. Vedeta a reușit mereu să surprindă datorită talentului său de milioane, în cadrul Las Fierbinți. La fel s-a întâmplat și recent, când a decis să le răspundă fanilor la cele mai mari curiozități legate de emisiunea umoristică.

„Este ceea ce îmi doresc să fac, să bucur oamenii, fie că vorbim de telespectatori, fie de cei care vin la teatru. Personajele s-au dezvoltat pe parcurs, cu fiecare scenariu în parte și cu fiecare sezon nou filmat. S-a conturat în timp acest personaj. Cât de greu sau cât de ușor, nu știu, s-a instalat pe nesimțite. Ca să zic așa, inocența ei, voioșia ei (n.r.: personajul Gianinei)”, a declarat vedeta Las Fierbinți.

Urmăriți Impact.ro și pe