Cum arăta iubita lui Speak, în adolescență. Imagini nemaivăzute cu Ștefania, finalista de la Asia Express. Foto

Redacția IMPACT 27.04.2020, 09:15
Cum arăta iubita lui Speak, în adolescență. Imagini nemaivăzute cu Ștefania, finalista de la Asia Express. Foto

Cum arăta iubita lui Speak, în adolescență. Imagini nemaivăzute cu Ștefania, finalista de la Asia Express. Pregătirile de nuntă sunt în toi.

Cum arăta iubita lui Speak, în adolescență. Imagini nemaivăzute cu Ștefania, finalista de la Asia Express.

Are milioane de fani în țară, e frumoasă, talentată și, de curând, cerută în căsătorie de Speak, iubitul ei. Ștefania e vedetă pe rețelele de socializare. Mereu cu zâmbetul pe buze, iubita lui Speak e o apariție plăcută și dorită, chiar, de fani.

Câteva fotografii din adolescență o arată la fel de simpatică și de drăguță precum o știe toată lumea. Ea și Speak au pierdut premiul cel mare de la Asia Express, dar asta nu înseamnă nimic. Ar fi vrut să-și cumpere, printre altele, un telefon. Chiar dacă nu a câștigatg banii, telefonul tot și l-a cumpărat.

Cei doi au surprins pe toată lumea în timpul competiției Asia Express, atunci când au decis să se căsătorească. Speak își pregătise momentul cu ceva timp înainte să plece în călătorie. Artistul doar aștepta momentul cel mai potrivit ca s-o ceară în căsătoriee. Ștefania a postat și o fotografie cu inelul pe care i-l pregătise Speak și care i se potrivește perfect pe deget.

Cristina Ștefania s-a născut în Galați, acolo unde a studiat la un liceu de arte care a ajutat-o foarte mult mai departe să se formeze profesional. Aceasta este singură la părinți, dar mereu a avut parte de susținerea lor și i-au oferit tot ce a fost nevoie pentru a se vedea așa cum își dorește.  ”Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, declara ea, în urmă cu ceva timp.   Tânăra în vârstă de 22 de ani a cochetat dintotdeauna cu dansul, iar în anul 2015 s-a mutat în București acolo unde a reușit să lucreze cu mulți artiști în vogă de la noi din țară precum Inna, Smiley, Randi sau Elena Gheorghe.  Tot la București l-a cunoscut și pe Speak care a făcut-o să-și găsească pasiunea și pentru muzică, astăzi având câteva piese pe contul de socializare care au ajuns rapid în topul preferințelor muzicale și devenind una dintre cele mai apreciate vedete de la noi.
Vor să se căsătorească repede

Ștefania a lucrat cu artiști în vogă

Cristina Ștefania e din Galați. A urmat cursurile Liceului de Arte, fapt care a ajutat-o să se definească profesional. Posesivă cu părinții ei, le-a cerut în mod express să nu mai aibă niciun frate sau nicio soră. I-a plăcut dintotdeauna dansul. Când a venit în București, a lucrat cu artiști în vogă, precum Inna, Smiley, Randi sau Elena Gheorghe.

Piesele pe care le-a lansat pe rețelele de socializare au ajuns rapid în topul preferințelor fanilor ei. Pregătirile de nuntă sunt în toi. Se pare că cei doi vor să se căsătorească rapid, iar timpul din izolare e folosit cu eficiență.

Urmăriți Impact.ro și pe