Cum arată iubita cu 22 de ani mai tânără a lui Mădălin Voicu. S-au mutat într-o casă de 2 milioane de euro!

Cum arată iubita cu 22 de ani mai tânără a lui Mădălin Voicu

Politicianul Mădălin Voicu și-a refăcut viață, după ce în 2017 a pus punct căsniciei pe care o avea cu pictorița Carmen Olteanu, împreună cu care are doi băieți. Acum, acesta se iubește cu o femeie cu 22 de ani mai tânără decât el, împreună cu care s-a mutat într-o casă de 2 milioane de euro.

Cum arată iubita cu 22 de ani mai tânără a lui Mădălin Voicu

Mădălin Voicu în vârstă de 67 de ani s-a mutat după cele trei mariaje eșuate în casa în care a locuit tatăl său, violonistul Ion Voicu, acolo unde locuiește împreună cu mama sa. Iar acum, politicianul a decis să o aducă acasă și pe noua lui iubită, care este cu 22 de ani mai tânără decât el. Mădălin Voicu și-a găsit alinarea în brațele Adrianei (45 de ani), potrivit celor de Click.

madalin voicu, politician, iubita cu 22 de ani mai tanara

Cum arată iubita cu 22 de ani mai tânără a lui Mădălin Voicu. Sursă foto: Click

Cei doi îndrăgostiți s-au afișat prima oară în public în martie 2019, atunci când au participat la relansarea Casei de discuri Electrecord. De asemenea, Mădălin Voicu a vorbit și la Antena Stars despre Adriana. Acesta a povestit că între el și iubita lui a fost dragoste la prima vedere.

„Am revăzut-o în februarie 2017, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”, a povestit politicianul.

Mădălin Voicu a divorțat de fosta sa soție, Carmen Olteanu în luna iunie a anului 2017, după care s-a mutat în conacul care a aparținut tatălui său și care este evaluat de specialiști la o valoare totală de 2 milioane de euro. Însă, la vremea aceea presa vorbea că politicianul s-ar fi iubit cu Adriana încă de pe vremea când nu divorțase încă de Carmen. Cert este că politicianul a decis să o ducă acasă pe Adriana abia anul acesta.

Celebrul politician este tatăl a șapte copii pe care îi are cu cinci femei. Împreună cu fosta lui soție Carmen, are doi băieți: Ştefan (9 ani) şi Ion (7 ani), iar custodia este comună, deși încă dezbat la tribunal programul de vizitare și pensia alimentară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI