Cum arată Irina Fodor în costum de baie. Prezentatoarea Asia Express a încins plajele din Zanzibar

Stan Filon 08.01.2022, 10:48

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Ambii sunt vedete de televiziune și chiar dacă a trecut ceva timp de când și-au jurat iubire veșnică cei doi încă se comportă de parcă ar fi prospăt căsătoriți. Așa s-au lăsat fotografiați și în ultima escapadă romantică trăită în însoritul Zanzibar, unde Irina Fodor apare în costum de baie.

Irina Fodor arată senzațional în costum de baie

Irina și Răzvan Fodor au plecat într-o vacanță exotică în Zanzibar, după o perioadă grea de muncă. S-au răsfățat pe plaje însorite, unde au fost surprinși îmbrățișați, într-o fotografie. Prezentatoarea „Asia Express” apare în costum de baie, iar fotografia a fost foarte apreciată de fanii cuplului. Chiar dacă i-a adus pe lume o fată soțului său, irina Fodor arată încă foarte bine în costum de baie, după cum se poate vedea în Galeria Foto.

Cei doi au publicat mai multe fotografii din Zanzibarul de poveste și se declară cuceriți de frumusețile găsite acolo. Irina și Răzvan Fodor nu au mers singuri în vacanță, ci au fost însoțiți de fiica lor, Diana, în vârstă de 10 ani. Cu toții au descoperit o locație de vis, cu plaje perfecte, cu fructe exotice și au întâlnit și vedetele locale: țestoasele gigant.

Irina Fodor arata senzational in costum de baie
Irina Fodor arata senzational in costum de baie

Vacanță exotică în însoritul Zanzibar

„Câte minunății pe lumea asta! După un Spice Tour în care am gustat fructe exotice și am testat condimente locale, am mers în Prison Island, să vedem țestoasele gigant. Cea mai bătrână dintre ele are 195 de ani.

Cel puțin, așa ne-a povestit ghidul. Am avut voie să le hrănim, să ne facem poze cu ele, ba chiar, câteva dintre ele se bucură și de masaj și mângâieri pe gât dacă stăpânești tehnica.Vă țin la curent cu ce mai găsim pe aici”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Pe lângă fotografiile superbe din Zanzibar, fanii cuplului și-au bucurat privirea și cu Irina Fodor în costum de baie. „Soția mea e tovarășa mea de viață, e tovarășa mea de pahar (…) Avem 11 ani de căsnicie și 14 ani de relație”, spunea Răzvan Fodor recent, în cadrul unei emisiuni TV. Cei doi soți s-au lăsat fotografiați îmbrățișați și par doi adolescenți îndrăgostiți, chiar dacă se cunosc din 2007 și sunt căsătoriți din anul 2010 și au și o fetiță împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...