Cum arăta în tinerețe Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. Erau căsătoriți de 54 de ani, acum femeia este imobilizată în scaun cu rotile

Anca Manolica 29.09.2022, 21:15

Alexandru Arsinel s-a stins din viață astăzi, 29 septembrie 2022. A fost unul dintre cei mai mari actori din toate timpurile, cu o carieră la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze, talentul său fiind greu de egalat. Dacă pe marele artist îl cunoștea o lume întreagă, soția sa a preferat să stea destul de departe de lumina reflectoarelor. Iată cum arăta aceasta în tinerețe și prin ce dramă cumplită a trecut.

Cum arăta în tinerețe soția lui Alexandru Arșinel

Pe Alexandru Arșinel îl cunoaște toată lumea, însă știu cum arată soția lui, care i-a fost alături mai bine de 54 de ani. Artistul s-a căsătorit în anul 1968 cu Marinela, iar împreună au devenit părinți de două ori. Mai întâi în 1970, când s-a născut primul lor copil, Bogdan. Trei ani mai târziu, familia s-a mărit, venind pe lume și fiul Cristian.

Chiar dacă niciunul dintre cei doi fii nu i-a călcat pe urme, să își construiască o carieră în lumea artistică, Alexandru Arșinel a spus în nenumărate rânduri că era mândru de ei. Cel dintâi este de meserie inginer constructor, iar mezinul și-a dezvoltat o afacere în domeniul agriculturii, punând la vânzare produse cultivate pe un teren aflat în apropierea Capitalei.

Alexandru Arșinel, alături de soția lui
Alexandru Arșinel, alături de soția lui

S-au căsătorit la doi ani după ce s-au cunoscut

Regretatul artist a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Marinela, cea de care s-a îndrăgostit iremediabil. Cei doi s-au cunoscut în 1966, la ştrandul Tineretului, iar doi ani mai târziu au mers la Starea Civilă, acolo unde au devenit soț și soție. Nu mai puteau sta departe unul de celălalt.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: „Dar ce ai face dacă m-aş îneca?”. S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, a scris Alexandru Arșinel în cartea lui, „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012.

Din păcate, în urmă cu câțiva ani, soția fostului director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” a trecut printr-un incident care a marcat-o pentru totdeauna. Marinela a rămas țintită într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut, lovindu-se la cap. În ciuda intervențiilor chirurgicale pe care le-a suferit, ea a rămas cu sechele și de atunci are nevoie în permanență de îngrijiri medicale.

Însă a avut mare noroc de soțul ei, care i-a fost mereu alături. Într-un interviu acordat anul trecut, în timp ce se afla la munte și o îngrijea pe Marilena, Alexandru Arșinel a dezvăluit că partenera lui este foarte optimistă în ciuda problemelor de sănătate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...