Cum arată, în realitate, Carmen Grebenișan de la Survivor România. La tv pare că este alt om

Anca Manolica 11.01.2023, 12:18

Carmen Grebenișan este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut de la noi din țară. Ea și-a creat o comunitate uriașă în mediul online, acolo unde își desfășoară cea mai mare parte din activitatea de influencer. Cei care o iubesc și o apreciază pentru ceea ce a reușit să construiască de-a lungul timpului o pot urmări acum și la TV, blondina fiind concurent al echipei Faimoșilor la Survivor România 2023. Iată cum arată în realitate una cele mai urmărite influencerițe de la noi.

Carmen Grebenișan, concurentă la Survivor România 2023

În vârstă de aproape 30 de ani, blondina este unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut din România. Influencerița a acceptat provocarea din partea Pro TV și participă în el mai nou sezon Survivor România. Potrivit spuselor sale, aceasta a renunțat la nuntă pentru a pleca în Republica Dominicană și este gata să demonstreze că își merită locul până în marea finală.

„Am renunțat la nunta cu fluturi albaștri, cel puțin pentru anul ăsta, și am acceptat provocarea asta pe care o aveam în gând de mult timp… și acum am zis DA categoric. Este o experiență destul de personală, toată intrarea asta în Survivor și vreau să mă bucur maximum de ea.

Sper doar să mă bucur de ea. Mi-am dat seama că în viața asta tot ce am făcut este pentru a-mi demonstra mie că nu sunt doar acolo. Pot merge mereu înainte, într-un ritm mult mai alert decât restul și că pot să-mi depășesc capacitățile și tot confortul ăsta pe care eu singură mi-l dau.”, a dezvăluit blondina.

Înainte de a pleca la Survivor România 2023, Carmen Grebenișan a spus că are mari așteptări, în primul rând de la ea. Vrea să își demonstreze că poate face față oricărei situații se ivește.

„Așteptările sunt mari. E o luptă cu mine, vreau să îmi demonstrez mie că pot să fac față oricărei situații. Am acceptat provocarea asta pe care o aveam de mult în gând. Vreau să mă bucur de ea până la maximum. Sunt o luptătoare, cred că am fost băiat în altă viață.”, a mai spus creatoarea de conținut.

Carmen Grebenișan
Carmen Grebenișan

Cum arată blondina, fără filtrele de pe Instagram

La fel ca în fiecare an, și în această ediție fanii înfocați ai emisiunii Survivor nu au putut să nu observe și să comenteze pe seama faptului că unele vedete arată diferit la televizor, nearanjate, față de cum se afișează adesea pe rețelele sociale. Și, potrivit acestora, Carmen Grebenișan este una dintre ele.

Deși are o comunitate uriașă de fani în mediul online, nu mulți sunt cei care știu cum arăta înainte de operațiile estetice. Aceasta s-a transformat mult în ultimii ani și nu a ascuns niciodată faptul că s-a lăsat pe mâinile medicilor esteticieni pentru unele îmbunătățiri.

Carmen a dezvăluit, fără nicio reținere, că şi-a mărit bustul, în urmă cu mai mulți ani și-a injectat acid pentru a avea buze mai voluptoase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...