Cum arată în prezent Mariana Bitang și Octavian Bellu. Cei doi au fost surprinși recent la un eveniment special. Foto

Ioana Bucur 22.06.2022, 14:47

Discreți și destul de zgârciți când vine vorba despre aparițiile publice, un eveniment special recent le-a oferit românilor șansa de a vedea cum arată în prezent Mariana Bitang și Octavian Bellu. Cei doi antrenori de legendă nu au putut lipsi de la cea mai frumoasă zi din viața Cătălinei Ponor. Fosta gimnastă i-a avut alături în momentul în care a spus cel mai important „DA”.

Mariana Bitang și Octavian Bellu nu au lipsit de la nunta Cătălinei Ponor

A fost zi de sărbătoare pentru una dintre cele mai cunoscute sportive din România. La cinci ani după ce a anunțat că se retrage din marile competiții de gimnastică, tripla campioană olimpică și logodnicul ei, Bogdan Jianu, s-au căsătorit sâmbătă, 18 iunie 2022.

Cei doi formează un cuplu din anul 2018 și sunt logodiți din vara anului 2020, însă au fost nevoiți să amâne marele eveniment din pricina restricțiilor impuse pe durata pandemiei de Covid-19.

„Ce să poți face pe vremurile astea. Doar o cununie mai mult în familie.. Păi câtă plăcere mai are omul care știe că trebuie să facă nu știu ce tâmpenii ca să vină la tine, la un astfel de eveniment. Chiar și o cununie restrânsă ar fi presupus să te vezi cu oamenii după, pentru a sărbători. Nu doar ai semnat, ai plecat.

Dacă tot faci un eveniment, îl faci să simți, nu hai că l-am bifat și pe ăsta. Sperăm ca la anul să fie mai ok, deși nu cred că se vor schimba prea mult lucrurile nici atunci”, declara Bodgan Jianu, pentru playsport.ro.

Cum arată în prezent Mariana Bitang și Octavian Bellu. Cei doi au fost surprinși recent la un eveniment special. Foto

Antrenorii, o apariție de neratat

Cei doi și-au unit destinele sâmbătă, 18 iunie 2022, iar alături le-au fost nume mari din gimnastică românească. De la frumosul eveniment nu au lipsit nici antrenorii de legendă ai sportului ce a dus România pe primele poziții. Mariana Bitang și Octavian Bellu au apărut zâmbitori în fotografiile de la nuntă.

Renumita antrenoare a ales o rochie lungă, de vară, colorată, în nuante de galben și fucsia, accesorizată cu o pereche de sandale nude și o pălărie din paie. Octavian Bellu a fost o adevărată apariție, desprins parcă din filmele cu cowboy.

Fosta gimnastă a strălucit în rochia de mireasă aleasă. Albă, diafană, foarte elegantă, Cătălina Ponor a radiat de fericire, emoțiile fiind vizibile pe chipul său, în fotografiile postate pe mai multe platforme de social media.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...