Cum arăta, în adolescență, Celentano din Las Fierbinți. “Aveam plete, eram un romantic”. De nerecunoscut!

Iancu Andreea 13.07.2020, 10:09

Celentano, personajul interpretat de Adrian Văncică în serialul Las Fierbinți stârnește hohote de râs. În timp ce pe platourile de filmare afișează înfățișarea unui bețiv, neîngrijit, Văncică este total schimbat din adolescență. Actorul are motive de laudă în privința modului în care arăta în tinerețe.

Cum arăta Adrian Văncică, alias Celentano, în adolescență

Actorul care interpretează magistral rolul unui bețiv în Las Fierbinți a fost mereu un real talent. Chiar dacă astăzi are fani în rândul telespectatorilor, Adrian este un actor care scrie, un soț și un tată dedicat familiei. Puțin știu lucruri din trecutul său. Adrian Văncică arăta total diferit în tinerețe. Astfel, într-un interviu pentru carticusuflet.ro, vedeta de la Pro TV a dezvăluit cum era în adolescență. În galeria foto îl puteți admira pe Văncică cel din tinerețe.

Eram Pardaillan. Eram de-asta, salvam lumea! Doamne! Cal n-aveam, dar in rest, le aveam pe toate! Cand aveam 18 ani, aveam plete, eram un romantic! Si-n comisie, la ultima proba era si Florin Zamfirescu, seful comisiei. Ei bine, in comisie erau toti: Sanda Manu, Albulescu, Bibanu, Cojar. Greii! Si cel mai mult a vorbit cu mine Zamfirescu, a marturisit Adrian Vancica.

Talentul său l-a salvat în ziua admiterii la facultate. Astfel, Văncică a reușit să impresioneze comisia recitând un poem propriu, pe care l-a scris într-un moment de decepție în dragoste.

Si, zi-ne fabula, si zi-ne una si zi-ne alta! Si din vorba-n vorba m-a intrebat: ‘Tu scrii?’. ‘Am mai si scris’. ‘Si stii o poezie de-a ta?’. ‘Da’. ‘Si ne-o zici?’ ‘Hai sa v-o zic’. Adica asa au decurs lucrurile. Nu am fost genul: “ia ma, Nichita Stanescu, nu ma duc, ma, eu cu asa ceva, lasa ca ma duc cu o poezie de-a mea sa vezi ce fac eu…’ Nu. Pur si simplu asa s-au intamplat lucrurile. Si am zis-o. Si dupa aia au inceput sa-mi dea si teme. Schimba culoarea, nu mai e albastru, e rosu, n-o mai iubesti, in clipa asta te desparti de ea… Adica asa au decurs lucrurile. A fost frumos!, a incheiat Adrian Vancica.

Adrian Văncică, unul dintre actorii apreciați din serialul Las Fierbinți
Adrian Văncică, unul dintre actorii apreciați din serialul Las Fierbinți
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...