FOTO EXCLUSIV

Cum arată Ilinca Vandici când nu e la TV. Vedeta, pozată într-o ipostază neaşteptată, în public FOTO EXCLUSIV

Andra Daoud 29.11.2021, 13:25

Ilinca Vandici a petrecut o zi alături de familie, iar paparazzii au fost pe fază. Vedeta, soțul ei și fiul lor s-au distrat în parc și, chiar dacă Ilinca a încercat să treacă neobservată, prezența ei a fost remarcată imediat. Cum arată vedeta atunci când nu apare la televizor.

Ilinca Vandici, într-o ipostază neașteptată

Frumoasa prezentatoare TV și-a scos băieții în parc în weekend. Ilinca, soțul ei și fiul lor au profitat de ultimul weekend cu vreme frumoasă și au mers în Herăstrău. Paparazzii Impact.ro au fost pe fază și au surprins-o pe vedetă într-o ipostază în care nu este văzută prea des.

Dacă la televizor are numai apariții glamouroase, ei bine, atunci când vrea să treacă neobservată, Ilinca Vandici apelează la ținute casual și renunță la machiajul perfect și coafura fără cusur. Cu o pereche de blugi negri, evazați și o geacă neagră cu imprimeu alb, fără machiaj – așa a fost fotografiată Ilinca Vandici de paparazzii Impact.ro.

Vedeta și-a așteptat băieții să se dea în mașinuțele electrice, timp în care i-a urmărit de pe margine, le-a făcut fotografii și i-a filmat. Cei trei și-au continuat apoi plimbarea prin parc, însă zona tiribombelor a fost atracția principală.

Cum arată Ilinca Vandici când nu e la TV. Vedeta, pozată într-o ipostază neaşteptată, în public FOTO EXCLUSIV
Cum arată Ilinca Vandici când nu e la TV. Vedeta, pozată într-o ipostază neaşteptată, în public FOTO EXCLUSIV

Ce spune prezentatoarea despre al doilea copil

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, au împreună un băiețel. Zian a venit pe lume în vara lui 2017, iar de atunci tot universul părinților săi gravitează în jurul lui. Întrebată dacă se gândește să devină mamă pentru a doua oară sau dacă și-ar dori și o fetiță, Ilinca a declarat, la un moment dat, că i-ar fi teamă să nu îl neglijeze pe unul dintre copii.

Eu încerc să fiu cea mai bună mamă pentru Zian. Nu încerc și nu doresc să fiu cea mai bună mamă din lume, ci cea mai bună mamă pentru copilul meu.

Știu cât de greu mi-a fost și câte lucruri care făceau înainte parte din viața mea am sacrificat pentru a-i acorda lui toată importanța și tot timpul de care are nevoie alături de mine.

Acesta este principalul motiv pentru care, în momentul de față, nu aș ști să gestionez timpul pe care ar trebui să îl petrec cu amândoi, mi-ar fi teamă să nu îl las pe unul pentru celălalt. povestea Ilinca Vandici într-un interviu acordat revistei Avantaje.

Vedeta a mai spus că are parte de ajutor necondiționat din partea soțului ei. Atunci când are nevoie să se relaxeze, partenerul ei stă cu Zian. Ilinca a povestit în trecut că relația dintre ea și soțul său se bazează pe comunicare și respect și că lucrează constant pentru a o îmbunătăți.

Urmăriți Impact.ro și pe