Cum arată Halle Berry la 55 de ani. Actriţa, apariţii spectaculoase cu fiecare ocazie. Foto

Stan Filon 11.03.2022, 20:08

Wow, cum arată Halle Berry la 55 de ani! Asta și-au spus fanii celebrei actrițe atunci când au văzut ultima ședință foto pe care îndrăgita actriță a realizat-o recent. Pe data de 4 martie, actrița de la Hollywood a ieșit pe stradă pentru a face exerciții fizice, ocazie cu care a imortalizat momentul, iar rezultatul i-a lăsat pe fanii săi cu gura căscată. Halle Berry a dat dovadă de o siluetă demnă de invidiat.

Iată cum arată Halle Berry la 55 de ani

Actrița Halle Berry este cunoscută în întreaga lume și nu mai are nevoie de nicio prezentare. Încinge imaginația bărbaților de mult timp, de la apariția la Hollywood. Încă de la începutul carierei sale, vedeta a atras atenția prin fizicul său perfect, dar și prin talentul actoricesc remarcabil.

Mai nou, actrița a devenit pasionată de fitness, iar corpul său parcă s-a transformat peste noapte. Chiar dacă arăta foarte bine înainte, acum actrița parcă a renăscut, la 55 de ani, și dă dovadă de un tonus de invidiat. Fanii au rămas cu gura căscată atunci când actrița a urcat pe rețelele sociale mai multe poze destul de sexy, în care și-a arătat formele bine definite.

Iata cum arataa Halle Berry la 55 de ani
Iata cum arataa Halle Berry la 55 de ani

Cum a ieșit să se dea cu skate-ul

A îmbrăcat pur și simplu un tricou alb, o pereche de pantaloni de tip bikini cu imprimeu floral și ochelari de soare în formă de inimă, și-a lăsat podoaba capilară în vânt, și-a luat skatebord-ul și a ieșit la plimbare. A fost o adevărată apariție, mai ales că i s-a părut cumva că tricoul este cam lung, așa că și l-a legat undeva sub bust. Wow, cum arată la 55 de ani!

„Lucrați întotdeauna pentru a fi cea mai bună versiune a voastră în timp ce aterizați pe două picioare… sau pe patru roți” , este mesajul care a însoțit fotografia respectivă, care s-a viralizat pur și simplu, fiind distribuit-o masiv pe rețelele sociale.

Halle Berry a apărut sub lumina reflectoarelor de la o vârstă destul de mică, când a participat la concursul de frumusețe ”Miss Teen All-American Pageant”. A cucerit publicul imediat cum a pășit pe scenă, iar de-atunci a cunoscut doar succesul.

Rolul ei principal în film a fost în comedia romantică Boomerang (1992), alături de Eddie Murphy, după care a jucat în comedia The Flintstones (1994), apoi în comedia-dramă politică Bulworth (1998) și lista poate continua mult și bine. Actrița a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea sa din filmul de dramă romantică Monster’s Ball (2001), devenind singura femeie de culoare care a câștigat premiul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...