Cum arăta Fuego la 18 ani: “La început de drum, cu speranță pe chip”. Foto

Luiza Moldovan 01.04.2020, 13:40
Cum arăta Fuego la 18 ani: “La început de drum, cu speranță pe chip”. Foto

Cum arăta Fuego la 18 ani: “La început de drum, cu speranță pe chip”. Cântărețul a răspuns provocării de zilele astea de pe Facebook și s-a decis să posteze și el poze de când era tânăr.

„Cu speranța pe chip”

Cum arăta Fuego la 18 ani: “La început de drum, cu speranță pe chip”. Foto

Paul Surugiu a răspuns provocărilor de pe Facebook și a postat și el o fotografie cu el în tinerețe. Artistul a înțeles să respecte restricțiile impuse de cea de-a patra Ordonanță Militară și stă acasă, în izolare. Dar, cum nu poți să cânți toată ziua, mai stai și pe Facebook! Așa a ajuns Fuego să-și pună fotografia de sfârșit de liceu pe rețeaua de socializare, spre încântarea fanilor.

Artistul i-a îndemnat pe toți admiratorii săi să-și protejeze părinții și bunicii.

”Văd că-i deja modă pe internet să ne reîntoarcem în trecut, prin fotografii. Mereu am spus că amintirile de cândva sunt cele care ne ghidează și ne dau un rost în viață. Practic, ne raportăm la trecutul nostru și ne dăm seama că am ajuns în statutul de azi trecând prin mai multe etape. Și e frumos să vedem cum am evoluat, cum am trecut prin viață, fără să avem regrete și fără să ne pară rău de acțiunile pe care le-am făcut, asta pentru că suntem suma tuturor momentelor și clipelor pe care le-am trait”, a scris artistul pe Facebook.

Fuego, mama lui Fuego
Fuego și mama lui într-o fotografie inedită

„Antrenați-vă mintea!”

Fuego e de părere că anii nu și-au pus amprenta pe chipul lui. El și-a îndemnat fanii ca, în casă fiind, să-și antreneze mintea.

„Așa că iată-mă, mai jos, tânăr, acum vreo 25 de ani, la început de drum, cu speranță pe chip, cu dorința de a reuși și cu nenumărate vise în buzunar! Anii au trecut și nu cred, zic eu, că m-am schimbat prea tare! Voi ce părere aveți? Vă doresc liniște și nu uitați să stați în casă și să vă antrenați mintea!”.

În plus, el spune că panica nu ajută în această situație și e de părere că, dacă avem mintea limpede, ne e mai ușor să ieșim din izolare.

Urmăriți Impact.ro și pe