Cum arată fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr. Mama lui Radu, fiul artistului, are o frumusețe fără vârstă. Foto

Ioana Bucur 02.08.2022, 10:55

Ștefan Bănică Jr a fost, este și probabil va rămâne unul dintre cei mai admirați brăbați din showbiz-ul românesc, pe lista cuceririlor sale regăsindu-se nume precum Andreea Marin, Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva, cea care îi este acum soție. Singura femeie care nu a trăit niciodată sub lumina reflectoarelor cu care artistul a avut o relație este și una dintre cele mai importante din viața lui. Este vorba despre mama lui Radu, fiul cel mare al cântărețului. Cum arată acum fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr.

Cum arată Camelia Constantinescu, fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr

Artistul și-a trăit o mare parte din viață în atenția publicului, ceea ce înseamnă că fiecare pas i-a fost urmărit de presă, mai ales când vine vorba despre relații. Ștefan Bănică Jr a spus marele DA în fața altarului de trei ori, cele care i-au devenit soții fiind trei femei celebre: Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Lavinia Pîrva.

Cu toate astea, cea care i-a schimbat viața pentru totdeauna, făcându-l tată pentru întâia oară, nu este vedetă și a evitat mereu să apară în spațiul public. Este vorba despre Camelia Constantinescu, mama fiului cel mare al artistului, Radu Ștefan.

Cei doi au format un cuplu timp de cinci ani, punând punct relației în 2005, când fiul lor avea patru ani. Băiatul a rămas în grija mamei sale, însă a păstrat o relație foarte apropiată cu tatăl său, cu soțiile acestuia, precum și cu sora și fratele vitregi.

Cum arată fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr. Mama lui Radu, fiul artistului, are o frumusețe fără vârstă. Foto

Fiul artistului, imagine inedită

Radu Ștefan are 20 de ani și este student la UNATC, pornind pe urmele tatălui său. Tânărul a intrat și în lumea afacerilor, deschizându-și un local în centrul Capitalei. Recent, el a publicat pe o platformă de social media o fotografie în care apare alături de mama sa și în care îi urează „La mulți ani” celei care i-a dat viață.

Camelia Constantinescu a evitat mereu aparițiile în presă sau la evenimentele mondene, așa că imaginea publicată de fiul ei este un eveniment. Fosta iubită a lui Ștefan Bănică Jr este o femeie distinsă, ce se poate mândri cu o frumusețe aparte. Este elegantă și naturală, trecerea anilor lăsând puține urme pe chipul său.

Ștefan Bănică Jr are trei copii. Radu, care a împlinit 20 de ani, din relația cu Camelia Constantinescu, Ana Violeta, născută în anul 2007, din căsnicia cu Andreea Marin, și Alexandru, copilul său și al Laviniei Pîrva, care a venit pe lume în 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...