Cum arăta Florin Cîțu atunci când a fost arestat în SUA. Fotografia făcută de poliția americană

Stan Filon 20.08.2021, 14:35
Cum arăta Florin Cîțu atunci când a fost arestat în SUA. Fotografia făcută de poliția americană

S-a aflat cum arăta Florin Cîțu atunci când a fost arestat în SUA, în urmă cu 20 de ani. Imaginile publicate în presa centrală au fost obținute chiar de la autoritățile din Statele Unite ale Americii și au fost făcute exact de la momentul arestării sale.

Cum arăta Florin Cîțu atunci când a fost arestat în SUA

Fotografia ruptă parcă din filmele americane de acțiune de la dosarul lui Florin Cîțu a fost publicată de Mediafax și Aleph News și a fost obținută de la autoritățile din America. Funcționarul guvernamental american arată în răspuns că amprentele lui Florin Cîțu din dosar nu sunt informații publice, astfel că a pus la dispoziție doar imaginea de la momentul arestării.

Aceste fotografii/ imagini sunt documente guvernamentale federale publice în baza FOIA (Freedom of Information Act), și nu se consideră că prezentarea publică a portretelor arestaților poate fi interpretată ca o încălcare a vieții private a unei persoane sau a confidențialității unui dosar, având în vedere accesul public legal la informațiile guvernamentale, avertizarea publicului în ceea ce privește persoanele care au săvârșit infracțiuni și realizarea actului de justiție, transparent, în serviciul public.

Cum arata Florin Citu atunci cand a fost arestat in SUA
Cum arata Florin Citu atunci cand a fost arestat in SUA

Poza ca în filme cu Florin Cîțu

Așa putem vedea cum arăta Florin Cîțu la vârsta de 28 de ani. Purta ochelari, era îmbrăcat într-un tricou alb, cu spatele la perete, iar numărul său de dosar a fost 23665. Nume: Florin Vasile Cîțu. Sex: Bărbat. Rasă: Alb. Înălțime: 1,73 m. Greutate: 70,3 kg.

Potrivit autorităților din SUA, Florin Vasile Cîțu a fost ținut în Penitenciarul din Story County, după ce a fost surprins la volan aflat în stare de ebrietate. Acesta a fost surprins de către autoritățile americane pe 3 decembrie 2000, după ce la ora 2.08 noaptea, a fost prins pe Lincoln Way de pe Podul Squaw Creek, orașul Ames, din Comitatul Story, conducând un Ford Probe roșu, cu un Blood Alcohol Content de de 0.161, limita legală fiind de 0.08.

”Pe măsură ce mașina Probe călătorea spre est, el se deplasa în mod vizibil de pe-o parte pe alta a rutei de călătorie. Mașina Probe nu a menținut o viteză constantă (fluctua între 32 și 56 km/h). Inculpatul mirosea a băuturi alcoolice și a recunoscut că a băut. Inculpatul avea o ochii injectați și umezi. Inculpatul nu a putut face testul de sobrietate”, se arată în documentele puse la dispoziția publicațiilor amintite mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...