Cum arată Floarea Leonida, după ce a renunțat la prostituție. Imagini recente cu fosta gimnastă. Foto

Andrei Cezar 15.07.2020, 08:33
Cum arată Floarea Leonida, după ce a renunțat la prostituție. Imagini recente cu fosta gimnastă. Foto

Floarea Leonida (33 de ani), fostă vicecampioană europeană și mondială la gimnastică s-a stabilit de câțiva ani în România, după ce o bună perioadă de timp fusese escortă de lux în Germania și Italia. Iată ce a ales acum să facă fosta gimnastă.

Cum arată Floarea Leonida, după ce a renunțat la prostituție

În 2012, Floarea Leonida renunța la gimnastică pentru a practica cea mai veche meserie din lume, ajungând direct în bordelurile din Germania. După câțiva ani presa tabloidă din România a aflat acest lucru, iar fosta sportivă a decis să îşi ascundă faţa din multe fotografii care apăreau pe site-urile cu conţinut pentru adulţi din străinătate, pentru a nu fi recunoscută.

Ani de zile Floarea Leonida a făcut bani frumoși în bordelurile din Italia și Germania sub pseudonimul Paris Rouge.

După ce s-a aflat că se prostituează, fosta gimnastă a decis să se întoarcă în România pentru a începe o viață nouă. S-a împăcat cu familia și și-a făcut un iubit stabil care o răsfață și nu îi refuză niciun moft, scrie Romaniatv.net.

Ce job are acum Floarea Leonida

Într-un timp, fosta campioană europeană a cochetat cu domeniul imobiliar, însă a decis că sportul este ceea ce va face pentru tot restul vieții. Între timp a terminat și Universitatea de Educație Fizică și Sport și se pare că acum este antrenoare la o sală de fitness.

La începutul acestui an, Floarea Leonida a împlinit 33 de ani, iar cu această ocazie, fostele sale colege și antrenorii de la lot au felicitat-o. Fosta gimnastă a postat și câteva poze pe rețelele de socializare în care se observă cât de bine arată și acum.

Floarea Leonida nu este singura gimnastă care a primit bani pentru a face dragoste. În aceeași situație s-a aflat și olandeza Verona van de Leur, care s-a remarcat în gimnastica mondială în anul 2002. Odată cu autobiografia pe care și-a publicat-o recent, sportiva din Olanda a făcut dezvăluiri fără perdea.

Ea a mărturisit că a intrat în industria filmelor pentru adulți, alături de iubitul ei, pentru bani. Era o ofertă imposibil de refuzat. Cu atâția bani mi-am putut permite tot ceea ce mi-am dorit în viață”, a spus Verona van de Leur.

 

Urmăriți Impact.ro și pe