Cum arată fiul Sofiei Vicoveanca la 51 de ani. Artista i-a făcut o urare specială lui Vlad, cu ocazia zilei de naștere. Foto

Andrei Simion 06.03.2023, 09:52

Fiul interpretei de muzică populară Sofia Vicoveanca a împlinit 51 de ani, luni, 6 martie. Artista i-a făcut o urare specială lui Vlad, cu ocazia zilei lui de naștere, publicând și o fotografie în care apare alături de el.

Ce urare i-a făcut Sofia Vicoveanca fiului ei

Sofia Vicoveanca, în vârstă de 81 de ani, a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare zâmbind și îmbrățișându-și fiul. Cântăreața de muzică populară a scris și o urare pentru Vlad Bogdan Micu.

„VLAD – TU îmi ești Sprijin, Lumină, Împlinire, Bucurie! Să fii sănătos, Domnul să te ajute și să te însoțească în fiecare clipă! LA MUUULȚI ANI FERICIȚI! Te îmbrățișează, cu toată căldura sufletului – mama!”, a scris Sofia Vicoveanca.

Cum arata fiul Sofiei Vicoveanca. Artista i-a facut o urare speciala lui Vlad, cu ocazia zilei de nastere. Foto
Sofia Vicoveanca și fiul ei. Foto: Facebook/ Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca, despre fiul ei

Sofia Vicoveanca a povestit că s-a chinuit mult timp să aibă un copil și că a rămas însărcinată abia după o încercare eșuată de a adopta o fetiță, după o mare inundație ce a avut loc în Ardeal în anii 1970.

„Dacă am realizat ceva în viață, este că Dumnezeu mi-a îmbogățit sufletul dăruindu-mi un pruncuț. Este un copil dăruit! Indiferent cât trăiesc, indiferent câți ani are copilul, pentru mine el rămâne pruncul meu, tot copil, pentru totdeauna. Aveam mulți ani de căsnicie și nu era nici un semn că voi fi mamă.

Venirea lui pe lume mi-a schimbat destinul, mi-a coborât glasul cu o terță. Eram mezzo și am ajuns la bas, glasul pe care-l ascultați și dumneavoastră de atunci. Dumnezeu mi-a ascultat ruga și nu-i clipă să treacă fără a-i mulțumi cu întreaga ființă”, a spus cântăreața.

Sofia Vicoveanca, despre regretatul ei soț

Sofia Vicoveanca a fost căsătorită cu Victor Micu. Regretatul ei soț a murit în anul 2003. Artista a povestit despre el că era un bucureștean care s-a îndrăgostit de ea în timpul unei vizite pe care a făcut-o la Suceava.

„A fost un ziarist cu un creion foarte ascuțit, foarte caustic, avea rubrica de scandal, ceea ce i-a adus multe necazuri, dar era un om foarte vertical. A fost primul meu spectator. Eu nu fac textele melodiilor, le culeg, citind foarte mult, și îmi zicea mereu să am grijă să nu mă repet.

În momentul când lucrăm la un text și ziceam că e extraordinar, iar el mă contrazicea, începeam să aruncăm cu creioane și să rupem hârtii, începea scandalul. Așa a fost soțul meu, dar mi-a fost alături, m-a înțeles”, povestea artista în urmă cu mulți ani.

Cântăreața Sofia Vicoveanca a rămas cu fiul ei, Vlad, care și-a făcut la rândul lui o familie. Petrec sărbătorile împreună, iar uneori merg împreună în vacanțe.

Urmăriți Impact.ro și pe