Cum arată fiul Ralucăi Bădulescu. A împlinit 18 ani și este mai înalt decât vedeta Kanal D. Imagini rare cu cei doi

Stan Filon, Badea Violeta 29.03.2021, 14:46

Este sărbătoare în familia îndrăgitei creatoare de modă Raluca Bădulescu! Fiul ei, Alex, împlinește 18 ani, iar mama sa i-a făcut o urare foarte frumoasă pe Instagram. vedeta a povestit despre plecarea ei spre maternitate, în urmă cu 18 ani, dar și despre ce a însemnat Alex pentru ea.

Iată cum arată fiul Ralucăi Bădulescu

”Pur si simplu, exista momente in viata cand cuvintele nu sunt de ajuns. Acum 18 ani , fix intr o dimineata ca aceasta, mama mea ma ruga sa ma grabesc sa mergem la spital unde eram programata sa nasc , iar eu ma tot foiam prin casa, imbracata in animal print si pe tocuri, doamne aveam atatea emotii si imi era frica si nu stiam ce sa fac efectiv si ma gandeam ca as vrea sa ma ascund undeva si sa il pastrez pe Alex numai pentru mine pâna face 18 ani …si nu stiu cand au trecut anii …

Astazi, Alex SOARELE nostru implineste 18 ani si ii multumesc lui Dumnezeu pentru cel mai minunat , fantastic, extraordinar copil din lume si ii multumesc lui, lui Alex pentru fiecare secunda de fericire , mandrie si lumina pe care o aduce din viata noastra. Si le multumesc parintilor mei Eta si Doru pentru toata iubirea si pentru ca toata viata si-au dedicat-o noua si lui Alex si … este despre tine ADORATUL NOSTRU ALEX, astazi si mereu , LA MULTI ANI SOARELE NOSTRU, la multi ani binecuvantati dragostea noastra cea mai mare ALEX! Te iubim mai presus de orice pâna la sfarsitul lumii si inapoi #onelove. Semnat: mama Raluca si tații Florin si Vali”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Cum arata fiul Ralucai Badulescu
Cum arata fiul Ralucai Badulescu

A împlinit 18 ani

Alex este fiul Ralucăi Bădulescu din prima căsnicie, cea cu Vali Pungă. Vedeta Kanal D este căsătorită acum cu Florin Stamin. Din câte se vede, Alex are o relație foarte bună și cu tatăl adoptiv, motiv pentru care jurata ”Bravo, ai stil” de la Kanal D i-a trecut pe ambii săi parteneri de viață în mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Raluca Bădulescu declara în trecut că a decis să slăbească pentru fiul ei. Avea nevoie de ea și nu putea fi lângă el. Dorea să plece în vacanțe, în călătorii, iar mama lui nu îi putea fi alături. Așa că s-a decis să facă orice este posibil ca să fie alături de el cât mai mult timp. Și a reușit. A slăbit spectaculos, iar acum este un adevărat model pentru tinerele care au probleme cu kilogramele în plus, chiar dacă a suferit o operație de micșorare a stomacului pentru a slăbi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...