Cum arată fiul lui Ilie Năstase. I-a moștenit ”pasiunea” pentru femei

Redacția IMPACT 27.02.2020, 18:03
Cum arată fiul lui Ilie Năstase. I-a moștenit ”pasiunea” pentru femei

Fiul lui Ilie Năstase, în vârstă de 33 de ani îi seamănă leit fostului jucător de tenis la capitolul cuceriri. Nicholas Năstase a marcat numai relații cu tinere superbe, în America, acolo unde locuiește. De asemenea, Nicholas îi seamănă tatălui său și la fizic, atât de mult încât nici nu ai putea spune că nu este copilul lui biologic.

Cum arată fiul lui Ilie Năstase? Nicholas a moștenit ”pasiunea” pentru femei de la tatăl său

În afară de faptul că a fost primul lider mondial din istoria tenisului, Ilie Năstase mai este celebru și pentru pasiunea sa pentru femeile frumoase. Năstase a marcat cinci căsnicii până la vârsta de 73 de ani, din care au rezultat cinci copii, însă unul dintre ai are o poveste specială. Este vorba despre Nicholas, unicul fiu al  lui Năstase, care la vârsta de 33 de ani este burlac. Acesta s-a despărțit de celebra lui logodnică Dolly, pe care a adus-o de mai multe ori în România, dar și de o altă iubită (Alessia Ciardi), de care părea înnebunit până peste cap.

ilie nastase, nicholas nastase, pasiune pentru femei
Cum arată fiul lui Ilie Năstase? Nicholas a moștenit ”pasiunea” pentru femei de la tatăl său. Sursă foto: Click

Nicholas Năstase este băiatul pe care Ilie a decis să-l adopte împreună cu cea de-a doua sa soție, Alexandra King. Nicholas a fost născut de către o mamă în vârstă de doar 13 ani, iar a doua zi după naștere a fost adoptat de Ilie și de Alexandra.

Prima iubire a marelui tenismen a fost Dominique Grazia, pe care a dus-o la altar în anul 1975 și cu care are împreună o fată, Nathalie. Chiar în anul în care fiica lor a venit pe lume, mai exact, în 1975 cei doi au decis să divorțeze. În anul 1984, Năstase s-a căsătorit cu Alexandra King, împreună cu care are doi copii: Charlotte şi Nicholas. A treia soție a lui Ilie Năstase a fost Amalia, care i-a dăruit două fetițe: Alessia şi Ema. Acum, fostul tenismen este însurat cu Brigitte Sfăt.

Urmăriți Impact.ro și pe