Cum arată fiul cel mic al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan. Așteptarea fanilor a luat sfârșit. Prima imagine cu mezinul

Badea Violeta 28.04.2022, 15:03

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează, fără îndoială, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri de vedete din țara noastră. Aceștia sunt extrem de fericiți, mai ales de când frumoasa blondină l-a făcut tătic pentru a treia oară pe celebrul prezentator. Până în prezent, cei doi s-au ferit să publice imagini cu mezinul familie. După o lungă perioadă, iată că a sosit și mult așteptatul moment. Cum arată fiul cel mic al celor două vedete? Prima imagine cu Adrian îi va cuceri pe fani!

Prima fotografie cu Adrian, fiul cel mic al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan

Adela Popescu a născut, anul trecut, un băiețel perfect sănătos, care completează perfect tabloul lor de familie. Celebra prezentatoare și soțul ei nu-și mai încap în piele de fericire, știind că acasă au trei băieți extrem de frumoși și năzdrăvani.

Până de curând, vedeta de la Pro TV le-a arătat fanilor săi numai poze în care fața mezinului nu se vede, dar acum chipul său a fost dezvăluit. Adela Popescu și Radu Vâlcan au acceptat să pozeze alături de cei trei băieți ai lor pentru coperta revistei VIVA!. Imaginea cu micuțul Adrian îi va cuceri complet pe admiratorii celor două vedete (VEZI fotografia în galeria foto).

Băiețelul le seamănă perfect și are toate șansele să frângă multe inimi. Însă, ședința foto nu s-a dovedit a fi deloc o treabă ușoară pentru cei doi părinți.

„Nu a fost deloc ușor, dar îţi spun sincer că a fost mai bine decât ne așteptam. Mă refer în special la Andrei și Adrian, pentru că Alexandru abia aștepta această ședință foto. Dar și pentru că am avut parte de ajutor pe lângă noi”, a declarat Radu Vâlcan pentru VIVA!.

„A fost… ca în orice zi acasă la noi. Adică imprevizibil, solicitant, cu miiiici accente de furie, urmate imediat de momente de drăgălăşenie. Multe NU-uri, câteva DA-uri, însă în final satisfăcuţi că vom vedea câteva imagini ce ne vor servi drept hrană pentru suflet peste ani. Singura diferenţă dintre o zi normală de la noi de acasă şi această şedintă foto constă în faptul că, de data asta, am avut şi martori fără copii, care cred că și-au promis că nici nu vor face prea curând.”, a mai adăugat acesta.

Adela Popescu, detalii din intimitatea cu Radu Vâlcan
Radu Vâlcan si Adela Popescu

Cum se înțeleg cei trei copii ai Adelei Popescu și ai lui Radu Vâlcan

Adela Popescu a născut prima oară în anul 2016. Atunci l-a adus pe lume pe Alexandru. Doi ani mai târziu, vedeta a devenit mamă pentru a doua oară.

În 2018, aceasta l-a născut pe Andrei. Anul trecut, vedeta de la Pro TV și soțul ei au devenit părinți pentru a treia oară. În cadrul aceluiași interviu, cele două vedete au povestit cum se înțeleg cei trei frățiori.

„Acum sunt prieteni, în secunda următoare trebuie să intervenim între ei, căci se bat. Sunt în perioada în care caută atenție. Când nu o obțin, se manifestă în fel și chip. Părinții știu foarte bine despre ce vorbesc.”, a declarat prezentatorul pentru sursa menționată.

Sursă foto: Viva!

Urmăriți Impact.ro și pe