Cum arată fiica secretă a lui Kamara. Stephanie tocmai a împlinit 22 de ani

Iancu Andreea 21.01.2022, 19:24

Kamara a devenit cunoscut datorită faptului că este de ani buni jumătatea brunetă a Alb Negru, o trupă de muzică, formată alături de Andrei Ștefănescu. Dacă activitatea lor artistică a fost ușor afectată de pandemie, despre viața privată a cântărețului se cunosc destul de puține aspecte. Kamara ar avea o fiică secretă, pe Stephanie, care a împlinit de curând 22 de ani. Puțini știau că micuțul Leon nu este singurul copil al vedetei.

Cum arată Stephanie, fiica secretă a lui Kamara. Tânăra a împlinit 22 de ani

Artistul Kamara este o persoană devotată familiei sale, iar acest lucru este demonstrat constant, prin grija pentru micuțul său Leon, care suferă de probleme grave de sănătate. Totuși, puțini cunosc faptul că vedeta mai are un copil. Stephanie, fiica secretă a lui Kamara, are 22 de ani, și are o relație minunată cu tatăl său. În plus, aceasta chiar moștenește calitățile artistice ale acestuia.

Chiar dacă este, în general, discret când vine vorba despre familia sa, Kamara a decis să ofere unele detalii despre primul său copil, dintr-o căsătorie anterioară. Artistul a povestit că fiica sa este atrasă de artă. Vedeta avea să devină tată pe când avea doar 23 de ani. Kamara a făcut pasul cel mare cu o femeie alături de care visa să își petreacă întreaga viață. În urma relației de atunci, cântărețul a devenit tată de fată.

„Când ea s a născut, imediat au venit alte responsabilități, totul a venit brusc. La 27 de ani am divorțat, din păcate! Nu ne mai înțelegem și nu avea sens să coexistăm pentru nimic. În prezent mă înțeleg minunat cu Stephanie. Avem o relație foarte deschisă și povestim aproape orice. Este minunată”, a mărturisit, în direct la Antena Stars, Kamara.

Cum arată Stephanie, fiica secretă a lui Kamara
Stephanie, fiica secretă a lui Kamara

Fiica lui Kamara, atrasă de arte. Cu ce se ocupă, de fapt, tânăra

Cântărețul a mai povestit că fiica sa este studentă la Facultatea de Arte, secția foto-video. De asemenea, grijuliu din fire, acesta a recunoscut că îl cunoaște pe iubitul fiicei sale, despre care spune că are aceleași pasiuni cu ea. Stephanie Sara este creativă și extrem de pasionată de design interior și modă, astfel că, după absolvire, nu ar de mirare să urmeze o carieră în una dintre aceste domenii.

„E o fată foarte deșteaptă. Face foto-video este la o facultate cu iubitul ei. S-au mutat deja împreună! Îmi place de el. Se ocupa cu aceeași sferă, e foarte ok. Am o relație foarte deschisa cu ei și mereu i-am spus să aibă grija de ea! Ca și mine, are ciudățeniile ei. Face poze, montaje, ceva ce nu toată lumea înțelege. A ales cu cap tot ce a făcut”, a mai spus Kamara.

Chiar dacă există o diferență destul de mare între ea și fratele mai mic, Leon, Stephanie se înțelege bine cu mezinul tatălui său. Fiul lui Kamara are 7 ani și, din păcate, se confruntă cu unele probleme de sănătate. Micuțul a trecut deja prin multe intervenții chirurgicale. Leon suferă de tripareză spastică, motiv pentru care în septembrie ar urma să treacă printr-un nou hop, în Spania, acolo unde ar urma să fie supus unei operații pentru alungirea unui mușchi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...