Cum arată fiica Oanei Cuzino, la 18 ani. Naomi a moștenit frumusețea mamei

Iancu Andreea 21.07.2020, 16:04

Oana Cuzino are o carieră de invidiat. Dincolo de faptul că este medic și jurnalist, Oana este și mama unei adolescente. Fiica vedetei este o apariție neașteptată, alături de care Oana Cuzino s-a fotografiat. Se pare că Naomi îi calcă pe urme mamei sale, cel puțin la capitolul frumusețe.

Fiica Oanei Cuzino, o frumusețe de 18 ani

Oana este o mamă ce se mândrește cu copilul său. Naomi, fiica vedetei, este o tânără adolescentă extrem de conștiincioasă și serioasă, dar și foarte frumoasă. Totuși, medicul o consideră pe Naomi varianta sa îmbunătățită. Cele două seamănă, dar au și o serie de caracteristici diferite.

Suntem asemănătoare și diferite, iar ea clar este versiunea mea mult îmbunătățită din foarte multe puncte de vedere, și asta mă face să mă simt mândră și fericită.

Oana Cuzino a mărturisit că relația cu fiica sa este una extrem de bună. Cele două se înțeleg perfect, iar Oana o susține în tot ceea ce își dorește să facă.

Nu, noi două, mereu, am discutat înainte de a ajunge într-o etapă fiziologică nouă: ce i se poate întâmpla ei sau prietenilor, colegelor și cred că asta a ajutat-o să se detașeze mai mult  și să fie mai analitică și prudentă,  așa  că  nu  am  trecut  prin nicio  sinusoidă   în   relație.  Ne înțelegem minunat, este un copil de o bunătate rară, foarte serioasă,   respectuoasă   și   conștiincioasă,  nu  a  fost  niciodată cazul de a o împinge de la spate la școală, fiindcă este ambițioasă   și  are  planuri academice mari, pe care i le susțin, a declarat Oana conform viva.ro.

Fiica Oanei Cuzino, asemănare izbitoare cu mama sa Foto - viva.ro
Fiica Oanei Cuzino, asemănare izbitoare cu mama sa
Foto – viva.ro

Ce carieră își dorește Naomi să urmeze

Potrivit interviului acordat de Oana Cuzino pentru viva.ro, fiica sa își dorește să studieze Psihologia. Astfel, într-un fel, Naomi îi va călca pe urme mamei sale.

Și-a propus să studieze Psihologia și mă bucur că are șansa să studieze lucruri minunate, la un nivel științific avansat, și să pună bazele unei cariere solide. Urmează o perioadă minunată de independență, tinerețe, energie, în toate planurile! Îmi amintesc cu plăcere că am trecut și eu cu mult entuziasm prin această perioadă de timp și îmi doresc ca ea să o valorifice și mai mult și să se bucure din plin!

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...